BeachBop 2005

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het grootste strand dans evenement van Europa kent dit jaar voor het eerst een limitid edition en vormt het hoogtepunt van een aantal strand themafeesten die de gezamenlijke Bloemendaalse strandpaviljoens organiseren.

Line-up
De Bloemendaalse strandpaviljoens bieden op BeachBop 2005 ieder een eigen
stijl. In de line-up van Bloomingdale staat bijvoorbeeld Ricky Rivaro. In Lido draaien o.a. Dennis van der Geest en Alexander Koning en in de Republiek draaien Raymundo, Mike van Loon en Marnix. Woodstock biedt Sander Hucke en Steef en BLm-9 programmeert o.a. Roog en Erick-E. Kaarten kosten in de voorverkoop 20 euro (via ww.beep.nl of in de strandpaviljoens) en aan de deur 22,50 euro.

Veiligheid
BeachBop trok de afgelopen jaren een groot aantal bezoekers. Om het evenement in goede banen te leiden is er nauw overleg met gemeente, politie en hulpdiensten. Mikel Koster, voorzitter Stichting BeachBop: "Er zijn goede afspraken gemaakt met alle partijen. Zo'n 300 medewerkers zullen er alles aan doen om het evenement ook dit jaar weer tot een groot succes te maken. Om het terrein is een hek geplaatst en politie en securitymedewerkers zullen bij de entree de naleving van de huisregels waarborgen. Uitgangspunt is natuurlijk een geweldig feest maar veiligheid staat voorop."



Themafeesten
Er is dit jaar gekozen voor een eenmalige editie van BeachBop. De strandtenten organiseren daarnaast vier wervelende themafeesten en hopen zo een breed publiek naar het Bloemendaalse strand te trekken met voor elk wat wils. Voor deze zomer staan nog ZomerCarnaval (17 juli), Jazz Stage (14 augustus) en Discoteque (10 september) op het programma. De vier themafeesten zijn in tegenstelling tot BeachBop gratis voor het publiek.

Vervoer
Het BeachBop programma op 31 juli start om 15.00 uur en is tot 23.00 uur. Vanaf 12.00 uur is het festivalterrein open. De NS zet extra treinstellen in en er is een gratis pendelbus van en naar het station Zandvoort. Parkeermogelijkheden zijn er op het circuit van Zandvoort waarvandaan bussen rijden naar en van het BeachBop terrein. Het strand aan de Noord en Zuidkant wordt afgesloten door middel van hekken. Een speciale pendeldienst brengt wandelaars van noord naar zuid en vv. Voor meer informatie: www.bloemendaalstrand.info en www.beach-bop.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws