Showcase & Party in Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze editie van Showcase hebben we live on stage
BS-One, Mr Z., Secure, Johnny Ramos en uit Amerika Az Yet.

BS-One staat altijd garant voor spetterende optredens. Hun nieuwe hitsingle This beat is hot blijft stijgen in de verschillende club charts en natuurlijk zal je dit nummer exclusief bij Showcase & Party te horen krijgen.

Momenteel reist mr. Z door heel Europa samen met de Sunclub (bekend van hun nr. 1 hit Fiesta) Ook Mr Z. die bekend staat als vertegenwoordiger van de West Indians zal zijn ding doen. Binnenkort verschijnt de nieuwe single en daar zullen wij een voorproefje van zien bij Showcase & Party. De Booty Killer will rock the show !!!

Johnny Ramos is n van de meest getalenteerde artiesten uit de Kaapverdiaanse music-scene. Met zijn pakkende hit Largal zal hij deze avond menig vrouwen gek maken. Met wereldwijd al diverse nr. 1 hits op zijn naam is onze Johnny nu klaar van Nederland. Bereid je voor want deze mega artiest heeft heel wat in petto voor Showcase & Party.

Ook de nieuwe R&B sensatie Secure zal met hun strakke harmonien menig harten veroveren. In Rotterdam spreekt men al van de nieuwe Boyz to Men. Deze boyband afkomstig uit Rotterdam staat garant voor een gigantische show. Met een perfecte combinatie van zang en dans zullen deze guys een onvergetelijke show neerzetten.

Alsof het nog niet genoeg is sluiten wij de avond af met een optreden van een internationale boyband. In de jaren 90 maakten zij furore met 2 geweldige nummer 1 hits over heel de wereld. Ze zijn een tijdje eruit geweest maar zijn nu met de nieuwe formatie weer helemaal back in business. In de V.S. ligt hun nieuwe singel al in de stores zo ook binnenkort in Nederland. Wij hebben het over niemand minder dan AZ YET!

Dus check zaterdag 23 juli Showcase & Party in Off_Corso Rotterdam.

This is SHOWCASE & party !

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws