Fashion Friday RUSH @ Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor de show wordt een blik aan performers, modellen en fashionistas opengetrokken. De begeleidende muziek wordt deze keer gestyled door Victor fashion Coral, Leroy Styles en freshman Joey Daniels. Bedenk deze keer dus goed wat je aantrekt en wordt onderdeel van de grootste fashion shoot in het uitgaansleven.

De Fashion Friday RUSH zal geregistreerd worden door de lenzen van de gerespecteerde fotografen R.E.L en Jerome de Lint. Hun bevindingen worden gepubliceerd op de site van organisator Chemistry. De meest rauwe fashion fotos zul je terugvinden in de opvolger van het gelimiteerd verschenen Maryjane magazine. Om de boel lekker op te zwepen hebben de djs opdracht gekregen de meest uplifting kant van hun sound te laten horen. Uptempo, pompend en slepend.

Waar de grote zaal voor een overdosis aan spektakel gezorgd gaat worden is het goed een plek te hebben om af en toe eventjes dat momentje rust te pakken, om daarna weer lekker door te gaan. Dit kan in de lounge van de Off_Corso. Deze keer gehost door het aan take-a-salad gelieerde Springstof events. Sfeer: Jazz-step rushtig afgewisseld met funk, drum 'n bass en electropop.



Vrijdag 15 juli
Fashion Friday RUSH @ Off_Corso
Artiesten: Victor Coral, Leroy Styles, Joey Daniels & More
Plaats: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tijd: 23:00 05:00
Prijs: 12,- (presale) 14,- (door)

Voorverkoop:
Online, met korting, via Beep! en in Rotterdam bij:
Velvet, oude binnenweg 121a // Lijfstijl, Westewagenstraat 56 // Episode, Oude binnenweg 144a //
Rhythm import, Nieuwe Binnenweg 91

Meer info:
www.chemistry.nl
www.off-corso.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws