Daily-Fresh.nets SWF*MAG opent eigen StehCaf

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het resultaat is te zien op de eerste paginas van de versie Juli-editie van het online magazine.

Naast de nieuwe horeca-telg is er een nieuwe vaste rubriek in het magazine gekomen. De wekelijkse Electronation / Beatcast - radioshow op Kink FM van publiceert voortaan haar uitzendschema in het DF-Mag. Op de Beatcast RSS pagina kun je al vier weken van te voren checken wat je al dan niet wilt missen.

Na Detroit nu Berlijn
In de Juli-editie worden wederom nieuwe plaatsen buiten slands grenzen bezocht. Was het vorige maand nog Detroit met haar XXXL-special, deze maand staat onder andere in het teken van Berlijn en duitsenlandse festivals. Los daarvan kan je ook het exclusieve interview met Underworld terug vinden.

Opmerkingen en tips van lezers zijn inmiddels verwerkt in de nieuwere edities van het DF-Mag. Zo kan voortaan met een rechtermuisklip (Apple: [CTRL]+klik) een dynamische inhoudsopgave worden opgevraagd en is zodoende de navigatie door het tijdschrift flink verbeterd.

Omdat ook bij de redactie van het magazine de zomer er goed in zit, worden er sinds deze maand weer prijzen weggegeven aan mensen die het gratis abonnement, de AutoUpdate, op Daily-Fresh.nets SWF*MAG hebben, dan wel nemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws