Studio 80

Partyscene Redactie | 7 juli 2005
headlines


Nadat de VPRO weg ging uit het pand, heeft ID&T zich erover ontfermd. De Amsterdamse organisatie de Nachtwacht, met onder meer Joost van Bellen, heeft de donderdagavond geclaimd en het radioprogramma Welcome To The Future gaat voortaan de vrijdagen invullen.

De internetradioshow zal iedere vrijdag van 21.00 tot 03.00 uur live vanuit Studio 80 komen. Zes uur lang kun je luisteren naar dj-sets, interviews, specials, de Future Choice albumchart, een partyagenda en er is ook ruime aandacht voor de nieuwste vinyl- en cd-releases. Welcome To The Future werd begin jaren negentig bekend als een serie legendarische events, die vanaf 1993 ruimt tien jaar lang gehouden werden in Paradiso in Amsterdam. Met het nieuwe concept wil Welcome To The Future die lijn weer voortzetten.

Welcome To The Future werd opgericht door Gert van Veen van Quazar. Vorig jaar startte hij samen met Olaf Boswijk het gelijknamige radioprogramma op ID&T Radio en ook aan een reeks feesten in Club NL. Met het verdwijnen van ID&T Radio verdween ook het programma even, maar Welcome To The Future gaat nu in Studio 80 verder, met een wekelijkse zes uur durende XL-versie. De eerste twee uur zullen als vanouds gepresenteerd worden door Van Veen en Boswijk. Vanaf 23.00 uur gaat de show verder met dj-sets en live-optredens van gast-dj’s en artiesten. Residents blijven Olf en Lil’ D. Tot 24.00 uur is de toegang (Rembrandtplein 17, ingang rechts van De Kroon) gratis, daarna kost het je 5 euro.

Je kunt live naar Welcome To The Future luisteren op www.studio-80.nl. De uitzending is een week erna terug te horen op www.welcometothefuture.nl..


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws