Michel de Hey marathon

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zijn opzwepende set begint om 11.00 uur s ochtends en gaat non-stop door tot 23.00 uur, zonder ook maar n pauze! Het eerste gedeelte van de marathon is rustiger, net als de eerste van zijn nieuwe dubbelcd TWO FACES. Zodra hij verhuist (zonder te stoppen met draaien!) van het terras naar het podium op het Strand gaan ook de beats omhoog, helemaal in de stijl van de tweede van zijn dubbelcd, de festival cd van TWO FACES. Dat wordt 12 uur lang dansen, dansen en nog eens dansen!


Verleden jaar trok Michel de Hey met zijn marathon duizenden mensen naar het zonovergoten Strand aan de Maas. Voor velen was het d happening van het Strand aan de Maas 2004. Dit jaar zal dat niet anders zijn. Een glas koude ros, een lekker zonnetje, een badlaken, zand in je teenslippers, zonnebril en zonnecrme en Michel de Hey, allemaal ingredinten voor een superdag. Ibiza aan de Maas dus!

Als Michel om 11.00 uur begint met draaien staat hij op het terras, dicht bij het publiek. Net zoals vorig jaar is de muziek overdag sfeervol, rustig en zomers.
Zodra hij rond 19.00 uur verhuist naar het podium op het strand dan gaat hij los. Dan draait hij de festivalsound waarmee hij deze zomer op alle grote festivals volle zalen en velden trekt. Vorig jaar is gebleken dat deze formule, net als zijn cd, een groot succes is. Het plezier is dan ook duidelijk van het gezicht van Michel en de bezoekers af te lezen, 12 uur lang!

Tijdens de Michel de Hey Marathon wordt ook de FFWD single Another Dimension officieel gereleased. Kom dus alvast in de mood voor de spetterende FFWD van 13 augustus.

De toegang voor de marathon is gratis, zorg dus dat je er op tijd bij bent. Als het strand vol is kan er niemand meer bij en zal je vanaf de Erasmusbrug toe moeten kijken

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws