The Fine Tune Festival

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nog iets meer dan 2 weken wachten en dan is het zover... 11 Uur non-stop latin beats, funky house en techno op The Fine Tune Festival.

Op 9 juli om 14.00 zal de eerste editie van het nieuwste festival van Nederland van start gaan op het evenemententerrein t Groene Hart in Zeewolde. Op dit kleine, gezellige en intieme festival, dat plaats biedt aan zon 2500 dance liefhebbers, zullen de finest artists hun finests tunes verspreiden in een gigantische festivaltent. De organisatie is trots op de programmering van deze eerste editie. Het laat duidelijk zien waarom er gekozen is voor de naam van het evenement; The Fine Tune Festival. Een line-up van artiesten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse en internationale dance-scene. Gene Farris die onlangs is gestart met een nieuw label Industry Recordings, Benny Rodrigues die altijd garant staat voor een lekkere set, Erick-E die zijn charmes in de strijd zal gooien met zijn finest tunes, Marnix van de bekende Loveland evenementen, Victor Coral die je zal bedwelmen met zijn Warm pumpin' sexy house music, Bjorn Know-how die langzaam maar zeker aan het doorbreken is, met een optreden dit jaar op o.a. Dancevalley, Josh Pitch, die het publiek zal trakteren op een heerlijke funky house mix en tot slot de host van de dag, Zo Xenia die een stem heeft waar zelfs de engelen jaloers op zullen zijn.



De timetable zal er als volgt uit komen te zien:

14.00 15.30 Josh Pitch
15.30 17.00 Bjorn Know-how
17.00 18.30 Victor Coral
18.30 20.00 Marnix
20.00 21.30 Erick-E
21.30 23.15 Benny Rodrigues
23.15 01.00 Gene Farris (USA)
Hosted by: MC Zo Xenia

Iets waar een organisatie van een outdoor festival geen grip op heeft is het weer, daarom is er gekozen voor een festivaltent. De horeca en andere faciliteiten, zoals stands (kinky kapper, massagesalon, merchandising, etc.), toiletten en bonnenverkoop staan wel in de buitenlucht, zodat het open karakter van een festival behouden wordt. Daarnaast zijn er voor 5 euro lockers te huur waar je je spullen in kwijt kunt, zodat je niet met tassen en jassen hoeft te slepen. Tot slot is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van het festival.

Het radio- en televisieprogramma Beneden Peil van omroep Flevoland zal op deze dag van start gaan met hun zomertour door de provincie. De caravan waarin zij zullen gaan touren zal onder handen genomen worden door graffiti artiesten. Deze kunstenaars zullen hun creativiteit loslaten op de caravan.

De voorverkoop is nog steeds in volle gang en er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 15 euro op de verschillende verkooppunten. Wil je meer informatie over deze verkooppunten of andere zaken, surf dan snel even naar de website www.bubblegum-productions.nl.

Facts and Figures
Datum: 09-07-2005
Lokatie: Evenemententerrein t Groene hart - Zeewolde
Tijd: 14.00 01.00 (11 uur non-stop)
Sound: Latin beats, groovy/funky house, techhouse en techno
Artiesten: Benny Rodrigues, Gene Farris, Erick-E, Josh Pitch, Marnix, Victor Coral, Bjorn Know-how en MC Zo Xenia

Entre: 15 euro voorverkoop (excl. fee)
20 euro aan de deur
[b]Web:
www.bubblegum-productions.nl
E-mail: [email]info@bubblegum-productions.nl[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws