Panama ontvangt Sasha’s Summer World Tour

Partyscene Redactie | 1 juli 2005
headlines



Steeds meer dj’s ontdekken de enorme hoeveelheid mogelijkheden van het Ableton systeem waarmee je op je labtop live kunt mixen. Ook Sasha heeft hier inmiddels hele goede ervaringen mee. Na sets wereldwijd waaronder die in de Crobar in New York komt de Engelsman naar Amsterdam en is de verwachting dat ook hier het dak eraf gaat.

Sasha komt onder de vlag van Global Underground en Fundacion NYC naar Amsterdam. Hij is afkomstig uit dezelfde muzikale hoek als John Digweed, die een dag eerder zijn draaikunsten zal vertonen. Ze hebben gemeen dat ze beide feilloos een sfeer weten neer te zetten die de luisteraar van de ene stemming in de andere brengt. Op Fundacion NYC is de muzikale richting van Sasha enigszins verlegd van progressive naar coole electrohouse .Ook kan je deze avond rekenen op vergeten classics.

Naast Sasha zal Matthey Dekay draaien. Deze Nederlandse dj en producer is dit jaar echt internationaal doorgebroken. Buiten succesvolle optredens met zijn Matthey Dekay band waarin hij electronica en live instrumenten combineert, had deze dj de eer een Essential Mix te mogen maken voor BBC Radio 1. Iets wat niet voor elke dj is weggelegd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws