Planet Reef

Partyscene Redactie | 8 juli 2005
headlines

Voor het eerst vindt dit enorme feest ook in Nederland plaats. Na successen in Frankrijk, Engeland en Israel kunnen we deze keer in ons eigen Amsterdam aan boord van een leuk opgelapt Russische containerschip. De Ocean Diva is 140 meter lang, genoeg lengte om tijdens het event even te 'spazieren' dus. Naar bijvoorbeeld het benedendek om een dansje te doen, of juist de intimiteit op te zoeken in de lounge area. Bovenop het dek kun je een beetje chillen, letterlijk, om een frisse neus te halen bijvoorbeeld.

foto ocean diva

Wat de avond op deze planeet allemaal in petto heeft?
Een wakeboardshow, met Reef's teamriders JD Webb en Tino Santori alsmede Nederlands kampioen Duncan Zuur.
Uiteraard de Miss Reef contest: nederlands schoonste bikinidraagsters paraderen voor jury en publiek in de hoop te kunnen figureren in een wereldwijde advertentiecampagne van Reef. Ter plekke kun je sneakers, slippers of jezelf (!) laten customizen door het Franse kunstenaarscollectief '9eme Concept'.
En ook de muzikale omlijsting wordt niet vergeten. Franse dj Freddy Jay & the Heatshkok Project draaien en spelen live, Haagse up- and coming band Seven treedt op en dj Jorit (Sinners in Heaven) verzorgt de plaatjes tot in de late uren.

muziek

Tickets zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal voorverkoopadressen. Kijk hiervoor en voor meer informatie op www.planetreef.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws