Zeven dagen dance tijdens Vierdaagse

Partyscene Redactie | 1 juli 2005
headlines


Van 16 tot 23 juli voorzien meer dan twintig dj’s de wandelaars en het aanwezige publiek op de nodige bpm’s. De podia zijn dit jaar opgesplitst. Op de traditionele plek onder de Waalbrug wordt ‘Under the Bridge’ georganiseerd. De nadruk ligt hier op (hard)trance, techno, groove en club met namen als Johan Gielen, Jochen Miller, Benny Rodrigues, Marco V en Erick E. De dinsdag is hier een rustig tussendoortje in de vorm van een disco avond.

Een stuk verderop aan de Waalkade (bij de spoorbrug) gaat het gas erop tijdens Labyrinth met onder andere DJ Zany, Beholder & Balistic, Super Marco May, Deepack en Pavo. Omdat er stevig doorgelopen moet worden, is hier gekozen voor de hardere stijlen binnen de dance.

Aangezien tienduizenden mensen jaarlijks de Vierdaagse bezoeken, is dit evenement in potentie een van de grootste dancefestivals van Nederland. Beide area’s zijn gratis toegankelijk en er is vanzelfsprekend geen deurbeleid.

De eindspurt vindt plaats in de vorm van een eindfeest in The Matrixx zelf op 23 juli. Pavo, Jochen Miller en Ruthless persen het laatste beetje energie uit de danslustige bezoekers met energieke dance.

Bezoek voor meer info www.dematrixx.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws