The Third Movement labelnight in de Melkweg

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

The Third Movement is opgericht in september 2000 door Sebastian Hoff (dj
Promo). TTM richt zich hoofdzakelijk op de hardere stijlen binnen de dance muziek. Met haar 7 labels in diverse richtingen staat Third Movement voor het releasen van frisse, creatieve dansmuziek zonder artistieke concessies.Dit jaar zal TTM tevens haar lustrum vieren. Sublabels als Industrial Movement (een samenwerking met Lenny Dee, Industrial Strength records) Rude Awakening en Danamite records (label van Dj Dana) vertegenwoordigd Third Movement een paar van de meest vooraanstaande dance stromingen binnen de Europese dancescene.

Op 22 juli zullen de diverse dj's overwegend hardcore muziek ten gehore gaan
brengen in de specifieke TTM stijl. Met als uitzonderingen Peaky Pounder en Armageddon project, die bekend staan om hun futuristische industrial sound.
Promo sloot vorig jaar Sensation black, Innercity en Mysteryland succesvol af. Dana vertegenwoordigd dit jaar Third Movement op Sensation black, Mysteryland en Q-base. Peaky Pounder was de afgelopen maand te horen op Defqon 1 en zal in het najaar met zijn debuutalbum uit gaan komen. D-passion heeft net zijn "wake up and become" release uit op TTM en zal deze zomer te zien zijn op het Dominator festival.

De complete line-up voor deze avond:

PROMO
LADY DANA
D-PASSION
ALEX B
PEAKY POUNDER (FIN)
ARMAGEDDON PROJECT (IT)
T-JUNCTION & OSIRIS
HUSZ
DIS-FUNKSHEN (AUS)

Als special gast zal UNEXIST (IT) deze avond optreden naar aanleiding van zijn recente release op het Third Movement label.

De artiesten Void Settler, N-Vitral, Hectic Fence & Xaphan, welke niet zullen optreden op dit evenement, zullen daarintegen wel aanwezig zijn voor een meet and greet.

Overige info
Om de perfecte atmosfeer te creren zullen VJ's de gehele nacht beelden op
de videoschermen in de Melkweg verzorgen. Daarnaast zal er een merchandise
stand aanwezig zijn met exclusieve Third Movement producten. Bezoek de digiflyer op www.thirdmovement.nl/labelnight voor alle informatie over dit evenement. Kaarten ? 15,- (exclusief voorverkoopfee & abonnement) zijn nu verkrijgbaar door heel Nederland bij alle Ticketservice voorverkoop punten en de 150 grotere postkantoren. Online zijn er kaarten te verkrijgen via www.ticketservice.nl en via Third Movement's online shop op shop.thirdmovement.nl.

De TTM Label Night zal plaatsvinden in The Max, de grootste zaal in de Melkweg, welke plaats biedt aan 1000 bezoekers. De Melkweg, gelegen achter de Stadsschouwburg aan het Leidseplein, is te vinden aan de Lijnbaansgracht 234a te Amsterdam. De locatie is uitermate eenvoudig te bereiken via openbaar vervoer of per auto. Diverse parkeervoorzieningen zijn aanwezig in de buurt. Meer informatie over hoe de Melkweg te bereiken is te vinden op hun website op www.melkweg.nl.

The Third Movement
Postbus 290
1620 AG Hoorn
[email]info@thirdmovement.nl[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws