Marco Bailey op Extrema afterparty

Partyscene Redactie | 28 juni 2005
headlines


De officiële afterparty was vorig jaar al een groot succes en daarom heeft de Eindhovense Zodiak Commune besloten dat dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. De acid organisatie organiseert de afterparty, natuurlijk ook op zaterdag 16 juli, in samenwerking met de Eindhovense club de rechter en Minimal Eindhoven. Clubbers kunnen in de Rechter en in de Insiders terecht voor een extra portie techno, acid, minimal en urban.

Als hoofdgast heeft de Zodiak Commune de Belgische technogrootheid Marco Bailey gestrikt. Bailey is al een oude bekende in de technoscene en zal na zijn optreden op Extrema Outdoor zelf ook in de Insiders achter de draaitafels plaatsnemen. Daar zal hij naast de Zodiak huis-dj’s Rick Angel en Saint en een live-optreden van Solid Decay, de dag waardig afsluiten. Ook de Franse dj Master H zal vanuit Aquabest doorrijden naar Eindhoven en voor dj Eric de Man is het ook een vertrouwde route.

De volledige line-up is als volgt:

House-zaal (hosted by de Rechter):
Master H. (Frankrijk)
Eric de Man
Leander

Acid / Techno-zaal (hosted by Zodiak Commune):
Marco Bailey
Rick Angel
Solid Decay
Saint
VJ Dirty Brown

Minimal-zaal (hosted by Minimal Eindhoven):
Makcim
Minidell

Urban-zaal (hosted by de Rechter):
Linke Loetje

Locatie:
De Rechter & Insiders, Stratumseind 32, Eindhoven

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 13 euro aan de deur en de afterparty duurt van 22.00 tot 04.00 uur.

Het ziet er overigens naar uit dat Extrema Outdoor gaat uitverkopen dit jaar. Inmiddels zijn al meer dan de helft van de kaarten verkocht en de organisatie vermoedt dat die er een week voor het evenement, dat dus op zaterdag 16 juli plaats vindt, helemaal doorheen zijn. Extrema heeft zelfs een extra area aan het festival toegevoegd, die op het water is. Niets staat een groots tienjarige jubileum nog in de weg.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws