Marco Bailey op Extrema Afterparty

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In samenwerking met de Rechter en Minimal Eindhoven laat Zodiak Commune de kleurrijke energiestromen van het 10-jarig jubileum van Extrema Outdoor dit jaar wederom door de Eindhovense binnenstad vloeien. Na het succes van de Officiele Extrema Outdoor Afterparty van vorig jaar, kan een vervolg hier dit jaar immers niet uitblijven. Verdeelt over de vier ruimtes van de Rechter en de Insiders, kunnen bezoekers op 16 juli genieten van house, techno, acid, minimal en urban.

De acid organisatie Zodiak Commune verzorgt het deel van de officiele afterparty dat in de Insiders plaats vind, die voor deze gelegenheid wederom aan de Rechter gekoppeld zal worden. Niemand minder dan Marco Bailey zal in de Zodiak Commune zaal achter de draaitafels verschijnen. Marco Bailey behoeft eigenlijk geen introductie meer, maar we zijn blij deze techno topper, bekend van feesten als Awakenings, I Love Techno en Mayday en releases op Pornographic Records zoals Rude Boy, na zijn optreden op Extrema Outdoor 2005 te mogen ontvangen.

Samen met de Zodiak Commune DJs Rick Angel en Saint, een live-optreden door Solid Decay en inspirerende en kleurrijke visuals van de Dirty Brown zal hij alles uit de kast trekken om deze dag waardig af te sluiten. Het is dan ook zeker de moeite waard om Eindhoven nog even in te duiken. Ook als je niet naar Extrema geweest bent natuurlijk

De volledige line-up ziet er als volgt uit:

House-zaal (hosted by de Rechter):
Master H. (Frankrijk)
Eric de Man
Leander

Acid / Techno-zaal (hosted by Zodiak Commune):
Marco Bailey (Belgie)
Rick Angel
Solid Decay (LIVE)
Saint
VJ Dirty Brown

Minimal-zaal (hosted by Minimal Eindhoven):
Makcim
Minidell

Urban-zaal (hosted by de Rechter):
Linke Loetje

Locatie:
De Rechter & Insiders, Stratumseind 32, Eindhoven

Openingstijden:
22:00 uur tot 04:00 uur

Entree en voorverkoop:
10.00 VVK, 13.00 aan de deur, kaarten zijn verkrijgbaar bij Rare Records en E-motion.

Info:
www.DeRechter.com
www.ZodiakCommune.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws