Werk via GO mee aan de Electronation Top 100

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze hitlijst wordt samengesteld door jou! Voa GO kun je meedoen aan de honderd beste elektronische tanzplatten aller tijden. De top 100 wordt op 23 juli uitgezonden op Kink FM.

Als lezer van GO Magazine kun je makkelijk je eigen persoonlijke top 10 invullen op de site. Deze wordt dan vervolgens doorgestuurd naar Electronation, die jouw chart op de grote hoop gooien. Uiteindelijk moeten de honderd beste dansplaten aller tijden naar voren komen.

Geen genre wordt bevooroordeeld: van industrial tot house, van italo tot minimal. Als het elektronisch is, is het welkom. Per lezer kun je n keer stemmen, maar als je wil mag je jouw stem nog verbeteren door opnieuw je stem uit te brengen. Wel is het nodig dat je inlogt met je GO wachtwoord.

GO is wars van reclame, opsmuk en ijdeltuiterij. De schrijvers bezoeken feesten in alle soorten en maten en doen er zo objectief mogelijk verslag van. Met in het achterhoofd het journalistieke principe van hoor en wederhoor. Frisse tegengeluiden vinden ook een plek in het medium.

www.gomagazine.nl
www.gomagazine.nl/charts/top100

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws