Gloss..Affordable luxury: Welcome to my Yacht (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is zaterdag 23 juli.. Je treedt binnen via de rode loper, de club hangt vol met kroonluchters en zijde gordijnen, de eerste bar die je tegenkomt is een cocktailbar van Sagatiba waar ze de meest verrukkelijke cocktails shaken voor 5 euro en daarnaast een Moёt et Chandon bar waar je champagne per glas kan bestellen. Een grote witte DJ booth staat op een plaats waar je het niet verwacht met een gigantisch scherm erachter.

De 3e editie van Gloss.. Affordable Luxury! heet Welcome to my Yacht, duidend op de prachtige jacht op de flyer die de zonsondergang tegemoet vaart bij de kust van Monaco. Aan het roer van deze editie van Gloss: Virgil Reality, Marnix en Roog. Na Virgil Reality, die als geen ander weet hoe hij het verwende publiek moet opwarmen zal Loveland en T-Dansant resident Marnix het roer overnemen. Hij zal op zijn beurt gevolgd worden door de kleine grote man die geen superlatieven nodig heeft: ROOG!

Speciaal voor deze en de nog komende edities wordt er een extra geluidsset geplaatst, zodat de mensen die in de Royal Club Loungecorner op de bedden liggen net zo intens van de beats kunnen genieten als de mensen op de dansvloer. De dansers van de Dutch Dance Academy zullen hun nieuwste moves vertonen op de talloze blokken, ondersteund door de visuals op de grote schermen.

Uiteraard kun je het zo luxe maken als je zelf wilt door bijvoorbeeld een tafel te reserveren op het verhoogde podium waar je de sfeer zal proeven van de VIP zoals in St.Tropez of van de Pacha in Ibiza. Maar je kunt er ook gerust overheen wandelen zo lang de drukte het toe laat.



Voor iedereen die met een boot naar het terras van The Power Zone komt is de entree gratis! Rubberboot, rondvaartboot, roeiboot, speedboot, kortom alles wat vaart.

Het terras van The Power Zone wordt aangekleed als Club 55 St.Tropez met veel kussens, lage tafels, ligbedden en een gigantische parasol. Zo kun je ook buiten met je cocktail of andere versnapering met of zonder date weg zakken in de talloze kussens terwijl je de mensen gadeslaat die uit hun bootjes stappen. Als dat geen Affordable Luxury is..?

Dus haal je meest glossy outfit uit de kast en laat je meevoeren in de wereld die Gloss heet! Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox voor 12,50 (ex fee) per stuk.

Kijk op www.thepowerzone.nl/gloss voor een foto impressie van de voorgaande edities!

Gloss.. Affordable Luxury!
Zaterdag 23 juli 2005
Van 23.00 tot 05.00
Presale 12,50 (ex fee)
!Limited tables available!
Locatie The Power Zone Spaklerweg Amsterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws