Kiss (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Soulmax (LOS) en IJzersterk (Dirty Discotheque) hebben zo ook hun voorspellingen, maar dan wat betreft het nieuwe beach concept KISS, wat dit jaar ht toonaangevende feest van Scheveningen moet worden.

Met de handen in 1 geslagen zal de organisatie 2 edities neerzetten. Met te beginnen op zaterdag 9 juli in de Lipton Beach Lounge aan het Zwartepad in Scheveningen. KISS staat voor een intiem event met een mix van bekende dj's, een trendy locatie een sexy sfeer en een dozijn swingende vrouwen (en mannen). Met als aftrap op de eerste editie te gast de man waar iedereen in de dancewereld momenteel over praat Gregor Salto! Bekent van de megahit Can't Stop Playing met Dr Kucho. Andere deejays zijn Victor Coral (RUSH) & Mikee Martillo. Als het regent, biedt de net verbouwde Lipton Beach Lounge onderdak aan ongeveer 700 man. No worries.Regen of zon het dak gaat er af!

KISS is er absoluut eentje voor in de agenda; zaterdag 9 juli op de Lipton Beach Lounge te Scheveningen. Via www.ijzersterk.net en www.soulmax.nl houden we je op de hoogte!

KISS
Lipton Beach Lounge, Zwartepad 61 te Scheveningen.
Saterday July 9th, 22:00 TILL 04:00
Presale: 7,50 Door price: 12,50
Tickets: www.beep.nl, Lipton Beach Lounge & US Import Grote Markt 1 Den Haag.
Gregor Salto, Victor Coral, Mikee Martillo.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws