Hotel Arenas voorlopig laatste Motion

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 25 juni zal Emotion Productions B.V. namelijk op deze prachtige locatie een nieuwe editie van Motion organiseren. De organisatie pakt weer flink uit, mede omdat het voorlopig de laatste editie van Motion is in Hotel Arena Tonight.

Futureshock zal de honneurs waarnemen als hoofdact van deze avond. Het uit Birmingham afkomstige tweetal zal een futuristische progressive houseset neerzetten, waarbij stilstaan onmogelijk is. Maar natuurlijk heeft Motion naast dit duo meerdere djs voor je in petto. Motion resident Sem Sonic draait bijvoorbeeld back-to-back met Eddy Good (Kiev). Daarnaast zijn Mason, Dennis Ruyer, Kozzmann en de andere Motion resident, Miss Nine, van de partij. Alle andere elementen van een feest, zoals aankleding en entertainment, zullen op een zelfde wijze worden ingevuld als de line-up: met kwaliteit!Emotion Productions B.V. is tevens trots melding te kunnen maken van het volgende: Op zaterdag 16 juli zal Motion plaatsvinden in Panama te Amsterdam. Voor deze editie is het gelukt de absolute wereldtop te strikken: John Digweed! De man mag beschouwd worden als de crme de la crme van de dance. De kaartverkoop voor 16 juli is inmiddels gestart! Daarnaast vragen we je 30 juli in je agenda te schrijven. Motion zal een stage hosten op het nieuwe ROCKIT Open Air festival op de Maarsseveense Plassen. Binnenkort hierover meer.

Kaarten voor Motion te Hotel Arena Tonight op 25 juni kosten 19,50 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl), Amsterdams Uitburo (www.aub.nl), Hotel Arena (receptie) en Clubwearhouse (Spuistraat 250). BEEP! heeft een speciale spring sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws