Spektrum op Smoke in 11

Partyscene Redactie | 23 juni 2005
headlines



Spektrum werd het afgelopen jaar vooral bekend door de Tiefschwarz remix van hun nummer ‘Kinda New’, dat daarmee internationaal een regelrechte clubhit werd. Het nummer is afkomstig van het debuutalbum ‘Enter The Spektrum’, waarvan singles als ‘Breaker’ en ‘Freakbox’ in de koffers van dj’s als Laurent Garnier, Tiga en Richi Hawtin belandde. Spektrum bestaat uit de Nigeriaanse zangeres Lola Olafisoye, de Russische producer Gabriel Olegavich en Isaac Tucker en Teia Williams, beide uit Nieuw-Zeeland. De groep maakt een opvallende mix van electro, pop en funk, met als rode draad de sexy stem van zangeres Lola.

Spektrum bouwde een uitstekende live reputatie op, die in 11 uiteraard waar gemaakt gaat worden. Dat gaat gebeuren tijdens Smoke, dat deze keer helemaal in het teken staat van het eindexamenfeest van de leerlingen van de Nederlandse Film- en Televisie Academie. Die zullen op de immense beeldschermen van 11 filmklassiekers en eigen werkstukken vertonen. Ook Smoke residents LxPacific en Neon Rider zijn van de partij. Ze verzorgen samen met Kid Goesting de verdere muzikale omlijsting.

Wil je Kid Goesting een weekje eerder zien, dan moet je aanstaande zaterdag al naar 11, want daar draait hij op zijn maandelijkse avond Glam/Slam. Speciaal voor de gelegenheid heeft hij de Londense Ping Pong Bitches uitgenodigd. De Ping Pong Bitches bestaan uit de zangeressen Emily Hell en Louise Prey en zijn vooral bekend van hun vocale bijdragen aan het nummer ‘Girls’, van het laatste album van The Prodigy. De bitches maken ‘electro metallic funk’, met rock- en dance invloeden.

Check voor meer info www.ilove11.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws