Go! Wow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De fotos zijn op www.crunc.nl te bewonderen.

Voor iedereen die al heeft genoten van de beruchte GO! edities weet dat GO! staat voor het ultieme gevoel van uitgaan. De week is immers een aanloop naar het weekend, en het weekend staat synoniem voor lekker los gaan! Daarom laat GO! je telkens weer genieten van funky uplifting house van djs en artiesten met een hoge kwaliteit. En om dit extra te onderstrepen komt de organisator Crunc elke editie weer met een origineel thema.

Elke eerste zaterdag van de maand bieden wij je in de Sinners een GO! editie aan. Op 2 juli is het dan weer zover, ditmaal lanceert GO! een nieuw thema! Sinners zal die avond in het teken staan van bling bling & fashion, met de toepasselijke naam GO!WOW. Van 23:00 tot 05:00 zal de club omgetoverd worden tot een ware fashion show, met een hoog oooh wow-gehalte.
De modewereld en CRUNC heeft voor alle shop-aholics en fashion addicts genoeg glitter en glamour, in samenwerking met Jantine van Peski & Avantgarde.GO WOW, BY
Zoals jullie van GO! gewend zijn, draait ook deze editie weer om de heerlijkste latin, funky, soulful, uplifting zomerse house. De beste djs zorgen er weer voor dat de handen ver de lucht ingaan en met gepaste gekte de voeten van de vloer. Resident Fedor Limjoco heeft deze keer niemand minder dan Dekky, Jani, Laurenzo n vocalist Yanto weten te strikken om er samen met hem een WOW avond van te maken! Dat belooft wat!!

GO WOW, BLING BLING YOURSELF
GO!WOW biedt jullie een modeshow aan, die wordt neergezet door een upcoming sieradendesigner Jantine van Peski! Zij zal deze avond jullie haar nieuwste collectie sieraden tonen, verdeeld over twee themas: kristallen sieraden en gekleurde sieraden. Daarnaast heeft ze speciaal voor GO! sieraden ontworpen, die door de Crunc Family Members gekocht kunnen worden. Voor een preview van haar sieraden GO!2 www.jantinevanpeski.nl.

GO WOW, MY HAIR LOOKS GR8!
Tijdens GO!WOW kun je jouw kapsel laten upgraden. De talenten van Kinki Kappers (Azartplein, Amsterdam) volgen het just styling, no haircut, en zorgen er zo voor dat ook jij je weer netjes kan vertonen tussen alle criticasters die de modewereld kent.

GO WOW, EXCLUSIVE!
Om het gevoel van de avond te onderstrepen, is the dresscode van de avond; be exclusive, wear sexy & chique! Door de dresscode toe te voegen aan de classy, stylish en relaxin sexy attitude van GO! wordt het alweer een avond om nooit te vergeten. Hier wil je toch ook getuige van zijn!

GO WOW, I WANNA BE A VIP!
De Crunc Family Card is een membercard, deze schaf je eenmalig aan om vervolgens volop van de vele extra's en kortingen te genieten.

Enkele concrete voordelen:
* GO! Gratis entree voor 02:00 uur
* GO! VIP ingang, dus gegarandeerd gn wachttijd

* 5% korting op alle kleding bij 451F, Leidsestraat, Amsterdam:
* Jaarabonnement AvantGarde: in plaats van 35 betaalt men 25
* Speciaal voor de GO!WOW editie krijgen de eerste 30 nieuwe members een Avantgarde
proefabonnement van drie maanden!


GO WOW, I WANT IT NOW!
Een Crunc Family Card kost je maar 15,00 euro! en is te koop tijdens elk Crunc Event. Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail, of een smsje, dat je Crunc Card klaar ligt bij de balie tijdens het eerstvolgende Crunc Event. Deze card is zeer exclusief en is enkel in beperkte oplage verkrijgbaar. Dus waar wacht je nog op?

Voor alle GO!WOWWIES stelt Avantgarde een flink aantal magazines beschikbaar, die jij na afloop van de avond mee mag nemen. Zo heb je onderweg naar huis nog iets te lezen!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws