Panama pakt in juli uit met diverse top dj’s

Partyscene Redactie | 20 juni 2005
headlines


Ben jij klaar voor zomerse temperaturen? De Panama wel, naast de splinternieuwe airco en het terras is er voor de maand juli een blik aan internationale toppers opengetrokken. Want met namen als Ian Pooley, John Digweed,Sasha, Lee Burridge en Roger Sanchez kun je als club natuurlijk voor de dag komen.

Ian Pooley leidt op 1 juli de zomer in met zijn mix van 'electronische' jazz met Braziliaanse invloeden tijdens een nieuwe editie van Funk’d. Op 16 juli ontvangt Panama samen met Motion dj John Digweed achter de decks. Zijn progressive sounds zijn al jaren van hoogstaand niveau en worden alom gerespecteerd door dj’s wereldwijd. Het platenlabel dat hij runt, Bedrock, is dan ook uitgegroeid tot de kwaliteitsstempel van de dance. De volgende dag, het is dan 17 juli, doet Sasha’s Summer World Tour Panama aan. Sasha mixt op zijn labtop via het Ableton Live systeem en zal op deze dag nummers van zijn nieuwe album Fundacion brengen.

Uit Amerika komt op 22 juli Lee Burridge naar Panama. Hij is de hoofdgast van Houseplay, Amsterdam’s meest housy clubavond. Lee draait eclectisch maar produceert nog veel meer op het randje samen met Craig Richards onder de naam Tyrant. Hij zal deze avond ondersteund worden door niemand minder dan Lucien Foort. Afsluiter van de maand juli is Roger Sanchez . In het kader van de onlangs verschenen Release Yourself vol 4 cd doet hij op 23 juli Panama aan. Wie kent de S-Man niet? Een vlijmscherpe kaaklijn, soulvolle maar stompende house en hits als Another Chance maken van Roger Sanchez een van de populairste dj’s ter aarde. In Panama zal hij de gehele avond in de grote zaal voor z’n rekening nemen.

Voor meer informatie breng je een bezoekje aan: www.panama.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws