Urban Nation met T.O.K. live!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 5 augustus treden de vier jonge rappers uit Kingston Jamaica live op. Locatie: Hemkade, Zaandam. Zorg dat je erbij bent, want deze T.O.K.-jongens staan op punt van doorbreken!

Urban Nation staat voor een cross-over van verschillende muziekstijlen: r&b, hiphop, reggaeton en dancehall. Met Touch Of Klass, ofwel T.O.K, weet Urban Nation een van de beste dancehall acts te presenteren.

T.O.K. bestaat uit Alex Flexx McCalla, Roshuan Bassie Clarke, Shaun Davidson en Craig Thompson. In 1998 trad de groep op tijdens het Reggae Sunfest Festival en werden ze gevraagd als achtergrondzangers van verschillende DJs, Lady Saw en Mr. Vegas. Ze waren ook te horen op Freddie McGregors Dance With Me. De grootste hit scoorde T.O.K. in 2001 met het controversile Chi Chi Man. Deze hit groeide uit tot een waar dancehall anthem en bracht T.O.K. succes in de Amerikaanse urban charts. Hun debuut album My Crew My Dawgs is nog steeds een van de best verkochte dancehall debuutalbums. Het nummer Gal Yu A Lead was eerder dit jaar een grote hit in de Billboard r&b charts.

Later dit jaar brengt Touch Of Klass een nieuw album uit: Unknown Language. De New York Times omschrijft T.O.K. nu al als een van de grootste dancehall reggae jongensgroepen van dit moment. De jongens hebben ook nog eens een smetteloze livereputatie. Kortom, Urban Nation zet met T.O.K. een act neer, die zonder twijfel internationaal gaat doorbreken. Die eerste vrijdag van augustus wordt dan ook een Urban Nation die je niet mag missen!

VR 05.08 Urban Nation met T.O.K. live!
Locatie: Hemkade 48 Zaandam
Entree: 27,50 (excl. servicekosten)

Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketbox. www.ticketbox.nl, 0900-9393. Kaarten zijn bij alle Primera, Zigger en Free Record Shop winkels te koop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws