Blast in OneFour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Den Haag is de stad, club One Four de locatie en BLAST de toepasselijke naam van een nieuwe club avond waarvan je mag verwachten dat het van begin tot eind knalt! En dat doet t zeker met dit keer D-Rashid, Chris Rox, Denniz, Sandeep, Ramon en de vocals van Angellisa.

Natuurlijk lichten we deze heren en dame nog even toe. D-Rashid, de grondlegger van de Latin house in Nederland, grote man achter Salsa Lounge en het festival Latin Village en altijd goed voor een lekkere set met veel percussion tracks en latin beats. Chris Roxde naam zegt genoeg, draait zijn uplifting soulfull house niet alleen in The Thalia. Met grote regelmaat is hij te vinden in The Mansion, Off Corso en Val Thorens (FR). Denniz is de resident DJ van de succesvolle BED feesten in Hotel Arena, draait verder in o.a. Panama en Off Corso en staat met zijn GrooveXpress op festivals als Extrema Outdoor. Om er zeker van te zijn dat er in de Funky House Room een enorme Blast gaat plaats vinden zal Angellisa met haar krachtige soulstem de boel flink opzwepen.

In de stijlvolle Green Room is het ditmaal de beurt aan de DJs Sandeep en Ramon. Sandeeps star is risingen hoe. Deze Rotterdammer draaide zijn deep/tech/groovy sound in clubs als De Rechter, Las Palmas, Winkel van Sinkel en op festivals als Free Your Mind en Extrema. Dit jaar maakt Sandeep zijn debuut op de Mainstage van Extremas Solarweekend. De Haagse DJ Ramon draaide o.a. als resident in Las Palmas waar hij met zijn eigen sound de boel keer op keer op zn kop zette. In de Haagse scene is hij zeker geen onbekende en hij zal er dan ook alles aan doen om The Green Room de boel op te schudden. Tel dit alles bij elkaar op en de kans op een vette Blast is nog niet eerder zo groot geweest

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws