Absolutely Fresh haalt internationale top dj naar Enschede

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Eerst genoemde maakte zich vorig jaar al immens populair op de Europese stranden met zijn nummer Lies to Yourself, een clubhit die in elke vooraanstaande club de menigte zwetend naar een hoogtepunt bracht. Dit succes was echter niet genoeg en dus besloot de Madrileense Dr. Kucho! een samenwerking aan te gaan met Gregor Salto. Hoe dit heeft uitgepakt mag bekend zijn want de hit Cant stop playing die op dit moment al meer dan 9 weken in de top 40 staat mag nu al de zomerhit van 2005 genoemd worden.

Dr. Kucho!, zoals eerder vermeld afkomstig uit Madrid, zal het eerste weekend van juli speciaal worden overgevlogen naar Nederland en een exclusieve set neerzetten in Discotheek Lunatic in Enschede. Voorafgaand aan deze Spanjaard zal Gregor Salto zijn zomerse klanken laten horen. Gedurende een uur lang zullen beide djs een bij Absolutely Fresh niet eerder vertoonde back2back aktie laten zien. De 27 jarige Gregor begon op zijn 14e al met het produceren van elektronische muziek. Zijn eerste plaat werd gereleased op het Amsterdamse label Outland Records en nadien zijn velen gevolgd. Na een aantal underground platen te hebben uitgebracht verhuisde Gregor naar Madrid en daar vond hij zijn eigen hedendaagse stijl. Terwijl hij verbleef in Madrid raakte hij in contact met zijn vriend Dr. Kucho! Ze zijn samen gaan produceren en de uitkomst daarvan is eerder in dit verhaal beschreven.

Absolutely Fresh zal op vrijdag 1 juli beginnen om 22:30, de gehele avond zal worden gehost door de Groningse MC Sherlock en visueel worden ondersteund door Soulvation VJ genaamd VJ MacMotion. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar aan de kassa van Discotheek Lunatic en Caf Heaven (gevestigd onder Lunatic) in Enschede. Kaarten zullen in de voorverkoop slechts 7,50 euro kosten. De deurprijs is 12,50. Gezien de voorgaande edities uitverkocht waren wordt geadviseerd kaarten in de voorverkoop te halen of te reserveren via [email]info@absolutelyfresh.nl[/email].

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws