4 seasons Summer! uitgesteld

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De locatie blijft ongewijzigd.

Reden van de wijziging zijn de hoge productionele eisen die aan dit evenement worden gesteld. Ondanks de sterke line-up (Tisto, David Guetta, Mojado, Montana) was een aantal elementen die de Heineken Music Hall tot een waar spektakel moesten omtoveren op deze korte termijn niet te realiseren. Enkele essentile en unieke decorstukken en special effects bleken uiteindelijk toch niet op deze termijn geleverd te kunnen worden.

Aangezien juist deze elementen - spectaculaire decors, special effects en visuals - onmisbaar zijn om 4 seasons tot een uniek concept te maken is besloten het evenement uit te stellen en te verplaatsen naar 3 december, 2005.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor 3 december 2005 in de Heineken Music Hall. Meer informatie over deze editie wordt binnenkort bekend gemaakt. Mocht men op de nieuwe data verhinderd zijn, dan kunnen de kaarten ingeleverd worden bij de Ticket Service voorverkoopadressen (o.a. de grotere postkantoren, VVV's en GWK's) tot uiterlijk 15 november 2005.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws