RUSH Massive in Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We nemen twee delen Roog, een deel Denniz en voeg daarbij een snufje Hardsoul klanken van toetsenist Kino en we hebben een lekkere supersoulcocktail. Maar wacht, er is meer! Brian S., ook zeer bekwaam in het in elkaar mixen van sounds, heeft ook een zeer interessante house cocktail voor je klaar. Geen cocktailfeest compleet zonder goed entertainment en dit krijg je gestijld door het enfant terrible van de Nederlandse fashion scene Joey Showie Elgersma. Oh ja, mc Pete Philly doet ook nog een duit in het zakje met zijn moddervette soulflows.

Voor minder fanatieke uitgaanders onder ons stellen we iedereen nog even wat verder aan je voor. Roog, housekoning. Grondlegger van zijn eigen Hardsoul sound. Nationaal en internationaal befaamd. Denniz, kreeg de smaak van het draaien te pakken toen hij 1999 werd gevraagd om tijdens een groot festival op Kreta met rollende cameras van MTV en 8000 uitzinnige mensen voor zich het roer over te nemen van Erick E. Zonder enige ervaring welteverstaan! Denniz is vaste draaier bij o.a. Bed. Brian S., resident en pusher van de RUSH sound. Sinds jaar en dag een van de toonaangevende Nederlandse house djs. Stond ook op alle voorgaande Sensation White edities. Pete Philly, ultiem relaxt soulflowende rapper. Was onderdeel van Nicotine. Heeft net een nieuw album uit waarop hij onder andere samenwerkt met underground hiphop grootheid Taleb Kweli. Inmiddels een vaste waarde van de RUSH crew. Joey Elgersma, stylist, artdirector, enfant terrible. Stijlde jaren geleden al de legendarische Higher RUSHes. Deed vervolgens shows in o.a. Tel Aviv en New York. Nu is hij weer terug in Nederland om de boel op te schudden.

Zijn we je vergeten te vertellen dat er een lounge is met originele Soulfunk on Breakbeat? Nou hier heb je die info dan alsnog. Lekkere downtempo funk van de Rotterdamse school gerepresenteerd door Ron Wood (Funk-me) en Gene Williams. Tel alles eens bij elkaar op en je hebt een happening in de Off_Corso gaat die gaat uitpuilen. RUSH = meer dan een feestje!



RUSH ROTTERAM
Datum: vrijdag 17 juni 2005
Artiesten: Roog , Brian S, Denniz en MC Pete Philly
Plaats: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tijd: 23.00 tot 05.00uur
Prijs: Vvk 12,00 (incl. fee) // deur 14,-
Vvk: Velvet, oude binnenweg 121a, Rotterdam // Lijfstijl, Westewagenstraat 56, Rotterdam // Episode, Oude binnenweg 144a, Rotterdam // Rhythm import, Nieuwe Binnenweg 91, Rotterdam

Meer info:
www.chemistry.nl
www.off-corso.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws