Nieuw Nederlands Hardstyle label

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En dat DMW Recordings wat te zeggen heeft mag duidelijk zijn, want welk label kan zeggen, voor dat de eerste release het daglicht ziet dat ze de best verkopende en toon meest aangevende hardstyle producers van dit moment al onder hun hoede heeft, want namen zoals: Showtek / DJ Duro / Deepack / DJ Walt (Southstylers) horen zonder twijfel bij de beste producer(s)/acts van de hardere muziekstijlen en deze artiesten hebben dus allemaal al getekend voor hun eerste producties op DMW Recordings.

Dat DMW Recordings gaat staan voor kwaliteit laten ze niet alleen zien door de allerbeste en hardste knallers uit te brengen, maar ook door bijvoorbeeld extra dikke kwaliteit vinyl te laten persen en daardoor dus ook een beter en harder geluid krijgen. En alle aankomende releases zullen eerst weken worden getest door een kleine groep geselecteerde top DJs. En als daar uit naar voren komt dat het een goede en gewilde track is zal ie dus ook daadwerkelijk het daglicht gaan zien, dus je kunt haast zeggen dat dit waarschijnlijk het eerste platen label met een soort van garantiebewijs is!

De eerste release is al op 27 Juni a.s en die zal zijn van het Eindhovense duo Showtek, met Brain Crackin & Down With This. Dat deze jongens weten wat beuken is zal duidelijk zijn, maar wat niet iedereen weet is dat ze met hun laatste release Choruz zelfs Tisto van de eerste plek in de Nederlands Dance lijsten hebben gestoten. Dus noteer die datum alvast in je agenda.

Demos kunnen gestuurd worden naar, Dommelstraat 7a , 5611 CJ Eindhoven.
Voor info kijk op www.rytmic.com of www.astralmusic.com.

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws