Roger Sanchez naar Nederland

Partyscene Redactie | 9 juni 2005
headlines



Onlangs verscheen deel vier van de befaamde mixserie ‘Release Yourself’ van de S-Man, de ultieme zomer cd, met daarop een mix van soulvolle deephouse en meer uplifting house. De huiskamer (cd 1, Pre-party) versus de dansvloer (cd 2, Party) zeg maar. Roger Sanchez komt daarom op 23 juli naar Amsterdam, om zijn zwoele en diepe klanken los te laten op het publiek. De dj staat bekend om zijn avontuurlijke house sets, die vaak te horen zijn op zijn eigen ‘Release Yourself’-avonden, die wereldwijd georganiseerd worden. En nu dus ook in Nederland.

Roger Sanchez is al vanaf het begin bezig met house, maakte muziek onder verschillende namen en remixte nummers van artiesten als Michael Jackson, No Doubt, Jamiroquai en Diana Ross. In 2000 verscheen eindelijk zijn debuutalbum ‘First Contact’, waarvan het nummer ‘Another Chance’ een wereldwijde hit werd. De dj heeft ook al een tijdje een eigen radioshow, die wereldwijd door talloze mensen beluisterd wordt.

Verder staan Stef Vrolijk & 16 bit Lolita’s, Tom de Neef en Billy the Klit op de flyer van het ‘Release Yourself’-feest.

Roger Sanchez, Release Yourself
23 juli 2006, vanaf 23.00 uur in Panama, Amsterdam
Entree is 22 euro ex fee of 25 euro aan de deur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws