Bollywood does Amsterdam

Partyscene Redactie | 8 juni 2005
headlines


Amsterdam Partners, bekend van de leus I AMsterdam, en de Indian Film Academy hebben uit 500 inzendingen het concept van Last Legendary Art Event en dj Lady Ace geselecteerd. Het concept Westside Bollywood behelst een benefiet dance-event dat plaatsvindt op 11 juni op het Westergasfabriekterrein.

Overdag kan bij een buitenpodium gedanst worden van 14.00 tot 22.00 uur op de platen van dj’s als Eagle-i, Shiva en Eggie (Egbert Jan Weeber). De toegang is gratis. Indiase elementen worden ingebracht door diverse live-acts, waaronder een optreden van Arun Lacjman en zijn Bollywood danseressen en de betoverende Anicha en Tikonia.

Aansluitend volgt een afterparty vanaf 22.00 uur in twee locatie’s op het terrein: Pacific Parc en het Ketelhuis. Deze gebouwen worden omgetoverd tot decor dat niet zou misstaan in een Bollywood-film. De muzikale invulling wordt gegeven door onder andere Cinema Royale feat. Saskia Laroo, Terry Toner, Lady Ace feat. Zoexenia en MC Berrier en de traditionele Bollywood-zanger Najam Murad Khan. Om de afterparty te kunnen bezoeken, wordt een donatie van 10 euro verwacht.

De artiesten, decorbouwers en leveranciers werken belangeloos mee voor het goede doel. De opbrengsten gaan naar de Stichting Jaipur. Deze stichting zorgt bijvoorbeeld voor onderdak en onderwijs voor weeskinderen in India of voor het plaatsen van een waterput zodat kinderen en vrouwen niet 40 kilometer per dag hoeven te lopen voor water.

Bezoek voor meer info www.lastlegendary.nl of www.iamsterdam.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws