Wordt jij de nieuwe superstar dj?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 6 september gaat Hey DJ, een flitsende film over het dj bestaan, in wereldpremiere in Amsterdam. Hey DJ schetst het chaotische liefdesleven en de bliksemcarriere van DJ Hound Dog, die verdacht veel lijkt op Elvis. Hij probeert door te breken binnen de club scene en met goede adviezen van wereldberoemde DJ's als Carl Cox, Ferry Corsten en Pete Tong weet hij het te schoppen tot een echte ster. Eindelijk, the King is back!

Jij hebt de kans om net als DJ Hound Dog in n klap op te klimmen naar de top van de dj wereld en op 6 september tijdens de wereldpremiere als openings dj te draaien met bekende dj's uit de film. Wat moet je doen? Maak je eigen remix van Open Your Mind, het thema van Hey DJ. Download de vocals van www.heydjthemovie.com en stuur deze voor 5 augustus op naar Just Entertainment. De beste remix wordt gekozen door een aantal dj's uit de film. De remix van de winnaar zal bovendien op 12'' verschijnen en ook terug te vinden zijn op soundtrack van Hey DJ! De tweede prijs is een dag mee op reis met n van de dj's uit de film. Als troostprijzen zijn er mixconsoles, software pakketten, en VIP kaarten voor de wereldpremiere.

Hey DJ, The Movie werd op locatie opgenomen in Ibiza en Miami en bevat verder gastrollen en carrire tips van Tisto, Judge Jules, Lisa Lashes, Robbie Rivera en Marco V. DJ Hound Dog wordt gespeeld door de Britse acteur John London, die de film ook regisseerde samen met Migel Delgado. De soundtrack bevat muziek van onder meer Spankox, Bob Sinclar en Junior Jack.

Kijk nu op www.heydjthemovie.com voor meer informatie en om de vocals te downloaden!


Stuur je remix in MP3 formaat naar: [email]info@justonline.nl[/email] of op cd naar:

Just Entertainment
Postbus 134
1200 AC Hilversum

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws