Draai je eigen remix op de première van Hey DJ

Partyscene Redactie | 3 juni 2005
headlines



De film schetst het chaotische liefdesleven en de bliksemcarrière van DJ Hound Dog, die zijn naam te danken heeft aan het feit dat hij veel op Elvis lijkt. Hij probeert door te breken binnen de clubscene en weet het met de adviezen van vakbroeders als Carl Cox, Ferry Corsten en Pete Tong te schoppen tot een echte ster.

Geheel in de lijn van dit thema heeft Just Entertainment een prijsvraag uitgeschreven, die je de mogelijkheid biedt om in één keer toe te treden tot de top van het dj-gilde.

Wat moet je doen? Maak je eigen remix van ‘Open your mind’, het thema van Hey DJ. Download de vocals op www.heydjthemovie.com en stuur je remix voor 5 augustus naar Just Entertainment. Uit alle inzendingen kiezen een aantal dj’s uit de film de beste remix. De winnende remix verschijnt bovendien op 12" en is ook terug te vinden op de soundtrack. De tweede prijs is eem dag mee op reis met één van de dj’s uit de film. Als troostprijzen zijn er mixconsoles, software pakketten en VIP kaarten voor de première te vergeven.

Kijk op www.heydjthemovie.com voor meer informatie en om de vocals te downloaden. Stuur je remix als mp3 naar info@justonline.nl en wie weet is het sterrendom ook voor jou weggelegd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws