200ste radioshow Armin van Buuren live op het Museumplein

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ditmaal zal dat 'live' plaatsvinden vanaf het Museumplein in Amsterdam. H&M lanceert daar in samenwerking met o.a. Fresh FM en TMF op originele wijze haar zomercollectie van 2005, door middel van een grootse 3-daagse Miami style pool party. De 200ste aflevering wordt volgende week (donderdag 9 juni van 21.00 tot 23.00 uur) uitgezonden op Fresh FM.

Pool Party
De setting, een levende etalage in het centrum van Amsterdam, is een speciaal door H&M gebouwd zwembad met bijbehorende loungestoelen, kleedhokjes en palmbomen. Om het Miami poolside thema te ondersteunen draaien er 2, 3 en 4 juni verschillende DJs, waaronder Armin van Buuren. Gedurende de drie dagen dat het zwembad er staat, showen de modellen al pootjebadend, luierend, badmintonnend en dansend de op de jaren 70 genspireerde swimwear collectie. De toegang is gratis.

Fresh FM & Armin van Buuren
Armin van Buuren, de nummer 3 deejay van de wereld, is sinds eind april 2005 iedere donderdag van 21.00 tot 23.00 uur exclusief voor Nederland te beluisteren op Fresh FM met zijn programma A State Of Trance. Zijn programma geniet via het internet wereldwijde bekendheid en is het best beluisterde trance radioprogramma ter wereld. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Wereldwijd kan Fresh FM beluisterd worden via internet stream: www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws