Marco V geeft openlucht concert

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het openluchtpodium heeft al wat onconventionele acts verzorgd, maar met een dj-concert boren ze een nieuwe doelgroep aan.

Sq. wist voor dit unieke evenement op deze, toch wel, speciale locatie de Nederlandse top dj Marco V. te strikken. In samenwerking met Marco V en de Kersouwe organiseren zij deze thuiswedstrijd voor deze internationaal gewaardeerde dj en producer. Geboren en getogen in Heeswijk-Dinther zal deze dj zeker een groot en divers publiek weten te trekken.

Deze In Charge is naast een geweldige kans om een top-dj in actie te zien ook de kick-off van Marco Vs eigen gelijknamige platenlabel. Er is slechts een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor Marco V in Charge op 3 juni. Om de exclusiviteit van het concert te waarborgen worden er maar 1500 kaarten uitgegeven.

De Bossche organisatie Sq. bestaat intussen zon vier jaar en heeft zich in die tijd weten te profileren als een vooruitstrevende organisator. Met hun vooruitstrevende manier van werken en oog voor detail hebben zij al succesvolle evenementen georganiseerd als Cosy Sessions en de edities van Glamorama glamour is back.

Evenement: Marco V in Charge
Locatie: Natuurtheater de Kersouwe, Heeswijk Dinther
Datum: vrijdag 3 juni 2005
Tijd: 19.00 24.00 uur
Entree: 17.50 excl. fee
Kaarten te koop via ticketbox en de bekende voorverkoopadressen van natuurtheater de Kersouwe

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws