Ex Fashion DJ viert une fête

Partyscene Redactie | 1 juni 2005
headlines


Martin levert al jaren een grote bijdrage aan het nachtleven zowel op nationaal als internationaal niveau. Naast dat hijzelf een kunstwerk is, met lippen waar Angelina Jolie jaloers op schijnt te zijn, is hij fotograaf, video-kunstenaar, publicist en maakt performances in musea en galeries.
Zijn meest recente performance is op 31 mei in het Fondation Cartier in Parijs, alwaar hij met Soprano MS Rasker met zijn nieuwste lied acte de presente zal geven voor de Dutch Fashion Foundation. Een boek met Martin Duvall's werk van de afgelopen 10 jaar is momenteel in de maak! Je kan je inschrijven voor een exemplaar met je naam gedrukt in het boek als een 'dank je wel'. Lijkt je dat leuk, stuur een mail naar mcdewaal@chello.nl voor info hoe mee te doen.
Tijdens zijn verjaardag deze woensdag toont Martin het publiek ook meteen een deel van zijn werk voor de groepsexpositie ‘Let me hear your body talk' die van 17 juni tot 10 juli in ‘Arti Amiticitae aan het Rokin komt te hangen. Maar waar iedereen natuurlijk op zit te wachten: Martin zal in de Jimmy Woo natuurlijk ook zijn meest pittige platen voor ons opzetten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws