Dutchtechno host Legalize afterparty

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorig jaar was het feest eerder afgeblazen omdat een groep voetbal 'supporters' de boel kwam verzieken. Nu geeft de gemeente geen vergunning meer omdat ze het eindfeest niet meer als demonstratie zien, maar als evenement en daar zijn speciale vergunningen voor nodig. De demonstratie van 4 juni gaat echter wl door.

De aanvraag voor een evenement aan de Kop van het Java eiland verliep zeer voorspoedig. De termijn voor alle instanties om punten aan te voeren was reeds verstreken en de voorbereidingen voor een topevenement waren in volle gang.

"Zeer verrast waren wij dan ook toen de politie Amsterdam een stokje voor het evenement stak. Ze waren niet alleen veel te laat met hun advies welke al ruim een maand door de kamers van de centrale stad slingerde, hun advies kwam ook volslagen onverwacht. Stadsdeel zeeburg heeft het advies noodgedwongen en met tegenzin overgenomen. Het advies van de politie is op geen van onze stukken of gesprekken gebaseerd, en er is niet gekeken naar de maatregelen die wij aan het voorbereiden waren om opstootjes van vorig jaar te voorkomen, dat blijkt onder andere uit het feit dat wij pas drie dagen na het negatieve advies onze stukken hebben aangeleverd". aldus Legalize.

Aangezien we ons niet zomaar uit het veld laten slaan heeft Dutchtechno besloten om een afterparty te organiseren in Club 8. Van 18.30 tot 23.00 kun je hier terecht voor de beste techno van verschillende Amsterdamse dj's. Vervolgens zullen de jongens van Breakin Walls het overnemen om tot 3.00 uur door te gaan met hun drum 'n bass, techno en breaks.

De entree voor de gehele avond bedraagt 5 euro, waarvan een gedeelte zal worden afgestaan aan Legalize.

Uiteraard zal Dutchtechno ook deelnemen aan de Legalize parade. Verwacht hier een vrachtwagen met 7 kilowatt geluid en knallende techno. De parade duurt van 13.00 tot 18.00 waarna we om 18.30 verder gaan in Club 8. De dj's die tijdens de afterparty draaien zijn ook van de partij op de truck.

De dj's van de avond zijn;

Dutchtechno:

Kick D.
Brokkenpiloot
Roland Franzen
Steve Mulder
Richi

Breakin Walls

Live DnB set by:
Mayhem Syndicate (A.D.E.)
DikkieD
Dennis Hupla
On FX: Oliver Kucera (Flatland records)
Info:

Dutchtechno Legalize edition (the afterparty)

Datum: zaterdag 4 juni 2005
Locatie: Club 8, Admiraal de Ruijterweg 56B, Amsterdam
Vervoer: Tram 7,12,13,14 of bus 15,18
Prijs: 5 euro

www.dutchtechno.com
www.legalize.net
www.club-8.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws