ASTA genomineerd voor Nightlife Awards

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

uit de meer dan honderd genomineerden kwam uiteindelijk discotheek Bobs uit Uitgeest naar voren als nationale winnaar. Dit nieuws werd breed uitgemeten in alle landelijke en regionale pers. Ook de provinciewinnaars konden rekenen op veel aandacht van de media.

Het publiek kan vanaf 1 mei 2005 weer op genomineerde discotheken stemmen via een internetsite, www.stemenwin.nl, of per SMS via het nummer 3669 (Stem + Naam Discotheek doorsturen, 0,40 per bericht). Een onafhankelijke vakjury geeft een beoordeling van aspecten als veiligheid, gezelligheid en innovatie en bepaalt, mede op basis van de uitslag van de publieksstemming, wie de winnaar wordt.

Eind juni worden de Awards uitgereikt tijdens een grote gala avond aan de regionale winnaars en aan de Populairste Discotheek van Nederland. Ook wordt er onder andere een Award uitgereikt, namens de Nederlandse Discotheekhouders, aan de beste Performer (DJ, Band of Act) van het afgelopen jaar en, in samenwerking met Koninklijk Horeca Nederland, een Awards aan de beste Ambassadeur voor de discotheeksector in 2003.

De winnaar van de Award voor populairste discotheek van Nederland in 2005 ontvangt naast een award ook nog prijzen die ter beschikking zijn gesteld door de sponsors.

De Nightlife Awards worden georganiseerd door Nightlife Magazine, het vakblad voor discotheek ondernemers, in samenwerking met Heineken (hoofdsponsor), Horeca Nederland, Coca Cola, WKD, Corkys Vodka Shots, en Club Message.

Meer informatie over de wedstrijd vindt u op www.nightlifeawards.nl. Hier vindt u ook alle winnaars van vorig jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws