Discothque met David Guetta (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het allerbeste aan djs, entertainment en decoratie zal op zaterdag 25 juni wederom gaan zorgen voor een spetterend feest.
Gegarandeerd!

Le Club, de grootste zaal tijdens Discothque, kent een weergaloze line-up. Met achtereenvolgens Jeroenski, Mike van Loon en Fransman David Guetta zal het een onvergetelijke avond worden. De uit Parijs afkomstige David Guetta heeft door zijn energieke en zeer dansbare dj-sets inmiddels een grote aanhang in Rotterdam e.o. verworven. Behalve de djs staan ook MC Nova en percussionist Norman Soares op het podium in Le Club.

La Chambre Rouge zal weer herinneringen oproepen aan de Discothque editie van 30 oktober 2004. Op deze gedenkwaardige datum stond Erick E maarliefst 7 uur achter de draaitafels. Met een uitzinnig publiek voor de draaitafels. Zowel Erick als het publiek wist niet van ophouden zodat uiteindelijk om half 7 in de ochtend de stekker uit het stopcontact getrokken moest worden.
Ook nu weer een soloset van Nederlands beste dj. Samen met MC Gee zal Erick E de sfeer in La Chambre Rouge tot ongekende hoogtes brengen. En dat (minimaal) 6 uur lang! Aangevuld met de duizelingwekkende visuals en animaties van VJ Ottograph staat de programmering in deze zaal als een huis.


Au revoir et a bientt a Discothque!

Salle Eclectique is er voor iedereen die niet kan kiezen. Disco, classics, urban en top 40 Het zal allemaal voorbij komen vanaf het moment dat Billy The Klit en William Shagspeare in de dj-booth te vinden zijn. MC Gina J zal allebei de heren begeleiden met haar fantastische stemgeluid.

Copy Cat Club, de allerkleinste en populairste disco van Nederland! Met 25 feestgangers is de dansvloer de gehele avond bom- en bomvol! Ook nu weer zal DJ Plagiaat 7 uur lang het publiek
gek maken met platen die door elke dj al 100.000 keer op de draaitafels gelegd zijn.

Meer informatie en natuurlijk de fantastische fotos van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Zaterdag 25 juni
23.00 06.00 u.
Discothque

Voorverkoop 25,00 / Deurverkoop 30,00

Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 66
3072 AP Rotterdam

David Guetta
Erick E
Jeroenski
Mike van Loon
Billy the Klit
William Shagspeare
MC Gee
MC Nova
MC Gina J
Norman Soares on percussion
VJ Ottograph

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws