FreeFunk Festival nodigt je uit...

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De 2e editie van het FreeFunk Festival staat er aan te komen. Met een internationale programmering van acts en artiesten, uitbreiding van het festivalterrein en het feit dat het festival GRATIS te bezoeken is, wordt deze zondag in juli je ultieme one day holiday.

Het FreeFunk Festival breidt dit jaar uit met een 2e stage gehost door ebeatz.nl*. Dit podium heeft een programmering van electro en techno, gebracht door de beste lokale helden en aangevuld met de winnaars van de lopende landelijk dj-contest. De finale van deze contest zal plaatsvinden op de festival pre-party FreeFunk Ferry, op zaterdag 25 juni.

In verband met de nieuwe indeling van het festivalterrein kunnen er dit jaar 10.000 personen gelijktijdig het festival bezoeken. Deze uitbreiding wordt ondersteund door de al eerder genoemde internationale programmering van artiesten als Dr. Kucho (Spanje) en de gloednieuwe live-act Flash Republic (Zuid-Afrika). De headliner Dr. Kucho is verantwoordelijk voor een van d zomerhits van het afgelopen jaar en gooit ook nu weer hoge ogen met zijn laatste release. Natuurlijk zal ook de Nederlandse top van house djs niet ontbreken. Artiesten zoals de afsluiter van het festival Eric de Man of nestor Marcello; dit alles ondersteund door de beste live artiesten op viool, percussie en saxofoon.

Complete informatie over alle aspecten van het festival kun je vinden op www.freefunkfestival.nl. Zaken zoals de pre-party, FreeFunk Festival Friends, de dj-contest en het laatste nieuws over het festival en haar totale programma. Warm verder op met FreeFunk Radio of deel je verwachtingen op het forum. Ga mee op reis... Destination: FreeFunk




Evenement: FreeFunk Festival
Datum: 24-07-2005
Locatie: Julianapark, Venlo
Tijd: van 11.00 tot 23.30 uur
Entree: GRATIS
Bezoekers: Maximaal 10.000 (dus kom op tijd)
Reisduur: 1 minuut lopen vanaf NS station of parkeergarage Arsenaal

Line-up:
Mainport:
Dr. Kucho (sp), Sebastien Leger (fr), Marcello, Eric de Man, Flash Republic live (sa), Victor Coral & Brian S, Dominggus, Jim Aasgier Norman Soares (percussie), Costar (saxofoon), Rachel Grace (viool) , hosted by MC Sal.

Gate E: FunkFreakerz, Equate, Ralf S, Flipped + de 3 winnaars van de contest.

Website: www.freefunkfestival.nl
Informatie: [email]info@freefunkfestival.nl[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws