Line-up Indian Summer Festival bekend (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Over zon twee weken zal op zaterdag 18 juni alweer voor de vijfde keer het Indian Summer Festival plaatsvinden. Indian Summer Festival is een multicultureel evenement in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk waar pop, rock en dance bij elkaar komen. Met vette namen uit binnen- en buitenland is het festival uitgegroeid tot een klein superfestival dat de laatste jaren steevast uitverkocht raakt en zichzelf elk jaar weer overtreft.

Ook dance-promotor Extrema is weer van de partij! Zij host natuurlijk de Dance Stage met een erg lekkere programmering. De Fransman Jack de Marseille behoeft weinig introductie. Hij heeft als eerste Franse dj zijn skills aan de hele wereld laten zien en is daar niet meer weg te denken. Van house naar techno en weer terug, hij mixt het allemaal aan elkaar met zijn drie draaitafels. Party garanteed!

Hij heeft net een nieuwe plaat uitgebracht en is nu hotter dan dat hij al was: Michel de Hey staat als hoofdact op Extrema Outdoor 2005 n op het Indian Summer Festival. Funky techno/techhouse waar je gewoon geen genoeg van kunt krijgen!

Om het Extrema-feestje compleet te maken, komen Benny Rodrigues & Eric de Man een vette back2back-set neerzetten op het Indian Summer Festival en vroeg op de dag zal Master H zeker de voeten van de vloer krijgen met een paar smakelijke funky househits vol moddervette basslines. Over hits gesproken: Dr. Kucho is er ook! D Spaanse hitmachine scoort zomerknaller na zomerknaller en is een festivalact waar je U tegen zegt.

Nieuw dit jaar is Supernatural. De Utrechtse funkadelics staan garant voor een warm retrofeestje en hebben inmiddels hun vaste partys in poptempels zoals Paradiso, Tivoli en 013. Niet voor niets, want het is altijd swingen geblazen met de funksoulbrothas n sistas van Supernatural! Deze eerste keren wil Supa natuurlijk meteen goed uitpakken en dat doen ze! Met Chocolate Brown, U Turn, Funky Finch en vaste mannen Brownie en Svendex is de line-up al onbetwistbaar. Maar nu is de live-band James Taylor Quartet daar ook nog eens aan toegevoegd! Yeah! Na hun oprichting in 1985 oogstten ze meteen succes met de release "Blow Up", die maar liefst dertien weken in de indie charts genoteerd stond en 3 jaar lang een plaats wist te veroveren in de prestigieuze Festive 50 van John Peel. Al enkele jaren zijn ze ononderbroken op tournee. Hun concerten vormen een legendarische belevenis. Komt dat zien, komt dat zien!

Maar das natuurlijk nog lang niet alles. Ook de rock en pop zijn vertegenwoordigd! Op de Pop/Rock Stage staan Rowen Hze, Di-Rect, Within Temptation, Zuco 103, Voicst en ga zo maar effe door. Kortom: gewoon een festival dat je niet mg missen. Ben er snel bij, want de kaartjes gaan hard!

Line-up Indian Summer Festival
Zaterdag 18 juni 2005
Extrema Dance Stage:
Jack de Marseille (FR) // Michel de Hey // Master H (FR) // Nick-K // Benny Rodrigues & Eric de Man // Dr. Kucho (SP) // Infusion *live (AUS) // Eddy Jordaan
Supernatural Stage:
Chocolate Brown // U Turn *live// Funky Finch // Brownie // Max Sedgley // JTQ; James Taylor Quartet (UK) *live // Svendex // Host: MC Jeff// Visuals: VJ Out Of Order
Pop/Rock Stage:Rowen Hze // Zuco 103 // Within Temptation // Di-Rect// Voicst // Jovink en de Voederbietels // Melanocaster

Toegangskaarten voor de zaterdag kosten in de voorverkoop 32,50 (excl. fee). De kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketbox, Free Records Shop, en de vaste voorverkoopadressen. Tevens zijn de kaarten verkrijgbaar via alle VVV-kantoren in: Alkmaar, Bergen, Egmond, Hoorn, Schoorl en Medemblik, bij caf De Volharding in Noord-Scharwoude, Jan Schoenmaker te Zuid Scharwoude, videotheek Plaza in Noord Scharwoude, Dynamic Fit in Alkmaar en Videotheek Midway, en de sigarenzaken met het Primera-logo. Check www.ticketbox.nl voor informatie over het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Indian Summer Festival
Recreatiegebied Geestmerambacht
Broek op Langedijk (nabij Alkmaar)

Zaterdag 18 juni
12.00 tot 01.00 uur

Tickets (excl.fee) 32.50
www.indiansummerfestival.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws