Full Spectrum met Dominik Eulberg (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze keer weer in de Ekko waar Full Spectrum eerder al namen bracht als Superpitcher, Mathew Jonson, Nathan Fake en Benno Blome. Bij Full Spectrum krijgen de subtielere, vernieuwende stromingen binnen de techno ruim baan, met vanavond Dominik Eulberg (Traum, Trapez), The MFA (Border Community/EQ) en Full Spectrum djs Nuno Dos Santos en Adriaan Veldhuizen.

Uit Bonn komt de producer en dj Dominik Eulberg. Hij viel op door de stroom topproducties voor onder andere de labels Raum Musik, Traum en Trapez. De release Basstlpel sloeg in als een bom en zijn naam was definitief gevestigd. Daarna ging het snel en volgde het album Flora en Fauna en vele remixen, onder andere voor het Cocoon label (Roman Flugel's 'Geht's Noch') en Tiefschwarz. Niet meer dan logisch dan Eulberg was genomineerd als Beste Nieuwkomer bij de Duitse Dance Music Awards.Naast dj en producer is Dominik geograaf en is het liefst samen met vogels in de natuur. Vanavond wordt hij echter samengebracht met The MFA.


Dominik Eulberg...

The MFA is het product van de muzikale vriendschap van studiegenoten Rhys Evans en Alastair Douglas. Aanvankelijk vindt Ali die Rhys maar een nicht, en vindt Rhys die Ali een halve gare, maar twee jaar later komen hun eerste tracks uit en meteen is het raak. 'The Difference It Makes' komt uit als 3e release op het inmiddels fameuze label Border Community van James Holden die samen met Nathan Fake verantwoordelijk was voor de eerste twee releases. De impact van de plaat is enorm en degenen die de plaat nog niet hadden opgemerkt krijgen een herkansing als nog geen jaar later de plaat verschijnt op het vooraanstaande Duitse label Kompakt, ditmaal met een Superpitcher remix. Daarna volgen releases op de labels EQ en Precinct en remixen voor Ellen Alien (Bpitch Control) en Dextro (Border Community). Alleen een remix is wat mager moeten de beide heren hebben gedacht want binnenkort volgt een ep van hun hand op Bpitch Control en is er weer een prestigieus label aan hun nu al indrukwekkende staat van dienst toegevoegd.

Volgende Full Spectrum vindt in de Poema op 11 juni plaats met Jesper Dahlback (Pokerflat/DK, SW), Nuno Dos Santos vs. Estroe, Jefferson (Earth), Nuno Dos Santos vs. Prutt en Bonner


FULL SPECTRUM
Dominik Eulberg (Traum/Trapez, D)
The MFA live (Border Community/EQ, UK)
Nuno dos Santos
Adriaan Veldhuizen
(cafe) Nufoundfunk:Groefmeester K & Bob
23.00-04.00
8 euro
Ekko Utrecht
www.fullspectrum.nl www.ekko.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws