FFWD Sneak Preview

Partyscene Redactie | 24 mei 2005
headlines


Zaterdag 13 augustus staat in ieders agenda allang gereserveerd voor de Dance Parade. De knallende afsluiter, het FF3D Festival, bestaat uit maar liefst acht area’s met nationale en internationale artiesten. Onder meer Michel de Hey, Sander Kleinenberg, Marshall Jefferson, Ferry Corsten en Hitmeister D. zullen laten horen wat ze waard zijn. De afsluitende act van de avond zijn de Audio Bullys, momenteel bekend van hun Nancy Sinatra’s Shot You Down- remix.
Twee area’s zullen door reuachtige tenten overdekt worden, zodat het feest net een festival is. Bezoekers krijgen een 3D-bril, zodat ze de speciale 3D-projecties kunnen zien.

Op elke laatste vrijdag van de maand staat Nighttown in het teken van de Dance Parade. De dj’s, organisaties en clubs die deze zomer op de trucks te zien zijn, worden op deze avonden aan je voorgesteld. De eerste sneak is op 27 mei en dan kun je vast opwarmen met Sander Kleinenberg, Marnix, Vince Watson en Joachim. De rest van de deelnemers wordt deze avond ook onthuld en je kunt alvast de 3D-projecties uittesten. De andere twee sneak previews zijn op 24 juni en 29 juli.

Helaas kan niet iedere organisatie en artiest meedoen met het festival, aangezien er maar 40 trucks beschikbaar zijn. Opvallende nieuwkomers zijn in ieder geval Jimmy Woo en Ex Pornstar.




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws