1+1=11 Edition met Acid Maria

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

MAD, het feestje voor de gestoorde partyfreak, nodigt dit keer een hele speciale gast uit, namelijk de Berlijnse Acid Maria. Acid Maria deed in het begin van haar carrire draai-ervaring op in de roemruchte, inmiddels gesloten, club Ultraschall in Mnchen waar ze een tijd lang resident was. Na Mnchen volgden al snel de andere Duitse steden en internationale optredens op o.a. Mayday en de Berlijnse Love Parade. Sindskort geeft Acid Maria ook haar eigen feest Salon Mieze @ WMF Berlijn.

Naast het draaien is Acid Maria ook actief als producer. In 1995 startte ze met produceren samen met Steve Bug op zijn label Raw Elements. Sinds die tijd zijn er meerdere tracks van haar uitgekomen in samenwerking met Gebrder Teichmann (Festplatten, WMF-Records) en Markus Gntner op het Ware label. In 2003 bracht ze samen met haar DJ maatje Electric Indigo de dubbelmix CD "Female Pressure presents:WeltTour" uit, waarvoor ze een CD maakte gevuld met tracks uit de verschillende wereldsteden die haar benvloeden. Acid Maria en Electric Indigo waren samen als duo te horen op het Awakeningsfestival in 2004, waar ze een aanstekelijke set neerzetten varirend van acid en minimal tot electro. Over het party vermogen van Acid Maria hoeven we ons ook geen zorgen te maken. Op haar website wordt ze geroemd als 'Unstoppable Partyqueen'.


Acid Maria...

Naast Acid Maria zullen ook de organisatoren Mal Borrowed & Frei Bauwerker (Sandrien & Carlos Valdes) back-to-back hun MAD Party Mix draaien, ofwel lekkere gefreakte groovy electro, acid, minimal en tech-house. Dit girl/boy DJ-duo draait al langer samen op feestjes als Playground, Tank, Tub, Radio Nachtwacht, Awakenings Festival (Vip Room) en geven daarnaast ook hun MAD Feestje in de Kring op iedere 4e zaterdag van de maand. De DJs zullen worden bijgestaan door VJ Zanne (finaliste Vjology 2005) en Ho...ssst The Color of Sin.

MAD 1+1=11 edition met: Acid Maria (Berlin),Mal Borrowed & Frei Bauwerker (Sandrien & Carlos Valdes) . VJ Zanne, Ho...ssst The Color of Sin.
11-06-05
23:00-04:00
Price: 10 euro
11, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam

www.ilove11.nl
www.miezi.de
www.soulrock.net
www.djsandrien.web-log.nl
www.zanne.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws