Instant Techno gaat een stapje verder

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ditmaal zal vrijwel elke vorm van techno vertegenwoordigd zijn; van minimal en electro tot aan de hardere stijlen, verdeeld over twee zalen.

De organisatie heeft ditmaal onder andere een drie uur durende set van niemand minder dan Paul Hazendonk voor jullie in petto! Paul, bekend van onder andere optredens in Las Palmas, Rotterdam, Awakenings en Spektrum. Maar ook in het buitenland is hij zeker geen onbekende. Zo heeft hij gedraaid in Frankrijk, Zweden, Sloveni en Kroati. Ook heeft hij een aantal releases op het Technique label. Verwacht een energieke set van deze enthousiaste dj!

De kick-off wordt verzorgt door dj Ven, beter bekend van o.a. Trinity in Technoland en heeft met grootste namen zoals, Marco Bailey, Ben Sims, Michel de Hey, Secret Cinema, Estroe, Shinedoe e.v.a. Hij zal jullie goed opwarmen zoals alleen hij dat kan.

Resident dj Sounder, gedraaid op o.a. Planet Rose, Technotica, zal tot in de late uurtje doorgaan met een flink portie ritmische en energieke techno. Reden te meer om tot het eind te blijven genieten van zijn set.

De visuals zullen wederom worden verzorgd door Lwin die ook op de vorige edities in Huis de beurs zijn vj-kunsten heeft laten zien.

Voor het eerst zal er ook een dans/chill room aanwezig zijn met electro en minimal techno. Miguel & William S zullen op deze avond een exclusieve back 2 back set draaien. Miguel, organisator van de Technootjes feesten in Simplon Groningen en Doornroosje Nijmegen, en tevens als dj snel naam aan het maken door boekingen voor optredens op Trinity in Technoland - Outdoor en Channel 7 in de Poema. Ook William S timmert flink aan de weg als resident dj van Technootjes en inmiddels ook een Internationaal optreden in Manchester waar hij naast Oliver Ho heeft gedraaid.

De uit Duitsland afkomstige Olivier draait regelmatig in diverse clubs in Duitsland en Frankrijk. Ook in Nederland wordt hij steeds populairder en is hij steeds vaker te zien en te horen.

Sadie is een Groningse schoonheid die nog niet zo lang actief is, maar heeft nu al gedraaid met Dr. Lektroluv in Simplon en op twee20 in de ORKZ.

Met louter kwaliteit in huis beloofd dit weer een spetterende en muzikale nacht te worden!


Kaarten kosten 10,- in de voorverkoop en aan de deur.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws