Trinity in Technoland Open AIR 3

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De organisatie van het enige technofestival van het Noorden doet er voor deze derde editie een flinke schep bovenop met onder andere de Franse top-DJ Jack de Marseille, Bart Skils en de Acid Junkies.

Dit jaar zal op zaterdag 16 Juli De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer in Kropswolde worden omgetoverd tot een waar technoparadijs. Was er voorgaande jaren nog ruimte voor een club/trance stage, nu staat het volledige festival in het teken van de techno. De organisatie van Trinity in Technoland heeft maarliefst tien DJ's uitgenodigd die op de Mainstage en de Minimalstage zullen optreden.

Op de Mainstage zullen naast Jack de Marseille en de Acid Junkies ook Darko Esser, Damian Keane, Demis en Ven achter de draaitafels staan. Bart Skils, K.Cee, Miguel en William S bemannen de Minimalstage. Zonder valse bescheidenheid kunnen we stellen dat er een line up staat die de techno- en minimalliefhebber kwaliteit van de bovenste plank biedt.

Maar een goed festival is natuurlijk meer dan enkel een sterke line-up. Het festivalterrein, gelegen aan het Zuidlaardermeer, is van zichzelf een leuke locatie maar om het allemaal nog mooier te maken verzorgt NOS uit Zweden de decoratie. Zijn werken waren al te zien op festivals over de hele wereld, en reken maar dat je hier versteld van zult staan! Ook kun je op het festival een warme maaltijd nuttigen bij n van de verschillende food-stands. Waar andere festivals deze zomer al snel meer dan vijftig euro vragen voor een kaartje kan je op Trinity in Technoland Open AIR! de hele dag genieten, chillen en uit je dak gaan voor minder dan twee tientjes.

Net als bij de vorige edities is er de mogelijkheid om met pendelbussen vanuit Groningen naar het festival te gaan. Kijk op de website voor meer informatie over het vervoer van en naar het festival, de voorverkoopadressen en de officile afterparty in Simplon.



TRINITY IN TECHNOLAND OPEN AIR! 3
16 Juli 2005, De Rietzoom Kropswolde
vvk: 15,-
add: 20,-
Online reserveringen: 17,50

Mainstage: Techno
Jack de Marseille(F)
Acid Junkies(live)
Darko Esser
Damian Keane
Ven
Demis

Minimal:
Bart Skils
K.Cee
William S
Miguel

Chill:
Rob

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws