Fte op zondag (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Waar veel feesten de urban eclectische kant opgaan blijft Fte in alle vormen eclectisch. Je kunt bijna alle muzieksoorten verwachten: funky house, disco, hiphop, R&B, latin house, soul, tech house, funk en ga zo maar door. Al deze muziekstijlen zullen bij deze editie aan elkaar geknoopt worden door Mea-Culpa, Billy the Klit en last but not least: Don Diablo!

Dat Fte in korte tijd een succes is geworden zal niemand zijn ontgaan. Daar waar de zondagsfeestjes als paddenstoelen uit de grond schieten heeft Fte al in korte tijd een vast publiek aan zich kunnen binden. Daar komt nog bij dat er een suprise-act is deze keer.. Wat dat precies is blijft nog een geheimpje

Er is ook een verandering wat de openingstijden betreft: van 20:00 tot 02:00. Mocht het zondag lekker weer zijn dan kun je gewoon iets langer van het zonnetje genieten om vervolgens het zweet van je af te dansen in de Sinners.

Er blijven deze keer ook dingen hetzelfde: er zijn weer gratis hapjes en champagne voor de eerste feestbeesten.


Al schijnt zondag 12 juni de zon volop: je mag ook in bikini naar binnen

Naam feest: Fte
Lokatie: ]/b]Sinners (Wagenstraat 3-7 Amsterdam)
[b]Datum:
zondag 12 juni 2005
Tijd: 20:00 02:00
Entree: 10,- EURO
Lineup: Mea-Culpa, Billy the Klit, Don Diablo
Extra: suprise act, gratis hapjes en champagne
Website: www.lyrisch.net

Wil jij gratis naar dit feest? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is je volledige naam achter te laten en Wie weet!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws