Slaves to the Rave

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ook deze keer wordt het gehouden in Eventcenter Amigo's te Dordrecht welke o.a bekend staat om zijn harde geluid en altijd goede sfeer. Slaves to the Rave is begonnen als een concept dat zich concentreerde op een combinatie van Early Hardcore en Present Hardcore. In de afgelopen 2 jaar heeft dit evenement zich steeds bewezen als een topper in zijn genre. Op deze achtste editie presenteert NRG Events een extra area en wel 1 met Industrial en Terror. Deze area wordt gehost door BKJN Events, deze organisatie organiseert het feest Beter kom je niet en staat gerant voor een goede en erg harde zaal met een top line-up! Zoals de vaste bezoekers weten zijn er 3 heel belangrijke aandachtspunten op Slaves to the Rave: Muziek, Geluid (erg hard maar ook zuiver) maar vooralSfeer!

Het zijn namelijk die elementen Slaves to the Rave onderscheiden van de rest. De bezoekers gaan enorm uit hun dak op de heftigste beats, en het gabbergevoel is alom aanwezig. Een feest zoals het hoort te zijn, terug naar de basis, zonder poespas: Slaves to the Rave. Het geluid op dit evenement zal keihard als altijd zijn. Oordoppen zijn gratis bij de kassa te krijgen, betreden dus geheel op eigen risico! Om op 11 juni het gabbergevoel weer optimaal tot uitdrukking te brengen, heeft NRG-Events een line-up samengesteld die toppers en talenten van toen en nu bij elkaar brengt.

In Area 1 hoor je alleen hardcore uit het heden. Met DJs als o.a Darkvizion, Lyrix en Spete en heeft NRG-Events wat meer gekozen voor de nieuwe namen uit de hardcore. Namen waar we in de toekomst nog veel van gaan horen! Naast deze upcoming djs staan er uitteraard ook toppers als Endymion, E-Noid aka Dione, Ophidian en Partyraiser op de line-up. De decoratie in deze zaal brengt je in een ware underground sfeer die zijn weerga niet kent. Het geheel wordt begeleid door MC Double T, aan wie we het wel kunnen toe vertrouwen om een feestje te bouwen. Hardcore zoals hardcore bedoeld is, in Area 1 van Slaves to the Rave!

In Area 2 gaan we terug naar de gouden tijden van de Energiehal en de Sporthallen Zuid. Hier hoor je de beste hardcore uit de periode '93 - '98. In deze zaal staat het geluid ook tot de Max zodat de knallers van toen lekker de speakers uitkomen. Vaste bezoekers weten wat dit betekent! De line-up belooft ook deze keer weer een waar spektakel met onder andere sets van Bzrk en dreamteam held Buzz Fuzz, Mokums Chosen Few en Rotterdamse helden als Panic, Lars en Distortion. De avond in Area 2 wordt gehost door de vaste MC van NRG Events: Da T-MC.

Nieuw op Slaves to the Rave is een derde Area. In Area 3 hoor je enkel keiharde Industrial en Terror, deze area wordt dus gehost door BKJN Events. Deze organisatie heeft met Beter kom je niet een geweldig feest, dit feest staat dan ook gerant voor goede line-ups, keihard geluid en een hele goeie sfeer! De line-up voor deze zaal is ook weer erg goed en lekker hard! Met djs als o.a Tieum, Smurf, The Rapist, Vageman en Cup-A-Core weten de fans wat hen te wachten staat. Stroboscopen, Blacklights en Rook zullen de boventoon voeren in Area 3, om zo de sfeer naar een absoluut hoogtepunt te brengen. MC Flexx praat de beats en DJs tot een geheel. Get ready for some extreme Terror!Area 1 - Present Hardcore:

Endymion
Partyraiser
E-Noid aka Dione
Ophidian
'S'Pete
Darkvizion
Lyrix
Xytec
MC: Double T

Area 2 - Early Hardcore:

Buzz Fuzz
Chosen Few
Distortion
Panic
OCD
Lars
Affix
MC: Da T-MC

Area 3 - Industrial & Terror:

Tieum
Smurf
The Rapist
Cup-A-Core
Eek
Mobius
Mortis
Steroid
Vageman
MC: Flexx

Volledige info:
Zaterdag 11 juni 2005
Slaves to the Rave
Eventcenter Amigo's
Amnesty Internationalweg 15, Dordrecht
Entree: vvk: 15,- / dp: 20,-
Start: 22:00 / Eind: 06:00
www.nrg-events.nl / [email]info@nrg-events.nl[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws