Innovate 13 mei met o.a. Kaydee, Dan E & Unitec

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

13 mei zal een aantal, met zorg geselecteerde, aanstormende talenten hun kunsten gaan vertonen op Innovate in Big-Daddys te Nieuwegein.

Innovate is het techno concept van 2-Dance waaronder aanstormende talenten en bekende djs aan bod komen om te laten zien wat ze in huis hebben. Deze editie is het de beurt aan de nieuwe generatie en mogen zij hun best gaan doen om de mensen aan het dansen te krijgen.

Kwaliteit laat zich niet meten in geld en de entreeprijs zal net als de voorgaande 2 keer weer spot goedkoop zijn. Voor 1 euro ben je binnen en kan je genieten van een, naar onze mening, te gekke line-up.

E-Rhythm is afkomstig uit IJsselstein en zal de avond aftrappen. Met zijn eclectische draaistijl waarin minimal, techno en electro aan bod komen weet hij het publiek keer op keer te vermaken tijdens de 2-Dance feestjes.

Miss Melera is een rijzende ster in de Amsterdamse techno scne en zal het van E-Rhythm overnemen. Met haar melodieuze techno weet zij een breed publiek aan te spreken.

Dennis Cohn is afkomstig uit Dordrecht en draait doorgaands hardtechno. Dit feest zal hij het echter wat rustiger aan doen en zich van een andere kant laten zien.

Dan-E is een dj die zijn sporen inmiddels verdient heeft, met een residency op factor afgelopen jaar en goed ontvangen optredens door het hele land heeft deze dj al flink wat ervaring. In de begintijd van 2-Dance heeft hij al eens voor ons gedraaid en omdat wij toen erg tevreden waren hebben wij hem nu terug gevraagd.

Kaydee claimt zijn roots in Nijmegen te hebben, maar wij denken dat ze stiekem in Birmingham Engeland liggen. James Ruskin, Oliver Ho en Surgeon zijn favorieten en dat is duidelijk terug te horen in zijn sound. Hoewel deze dj nog niet zoveel ervaring heeft, heeft hij wel al een tweetal keer in zijn eigen Doornroosje gestaan. Houd deze jonge dj in de gaten want hij heeft een oor voor fijne muziek.

Unitec zijn de 2-dance residents van het eerste uur en daar is een goede reden voor. Deze 2 jongens schotelen het publiek keer op keer uitermate dansbare sets voor vol met hoogstaande trucjes. Verwacht een knallende afsluiting.

Al met al zal ook deze derde editie in Big-Daddys een feest worden om niet te missen. Mocht je voorkeur uitgaan naar de hardere versie van Innovate dan is er 23 september een Abstract labelnight waarop Arkus P., Boris S., Kaoz, Robert Natus, Unitec en Viper XXL de Poema op zijn grondvesten zal doen schudden.

Line-up:
Dan E
E-Rhythm
Dennis Cohn
KayDee
Miss Melera
Unitec

Tijd:
22 tot +/- 4

Locatie:
Big Daddy's, Nieuwegein

Kosten:
1 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws