Famous, the Asian Edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze maand staat Famous in het teken van Azi. Be you, be free, be famous!

De djs die deze keer achter de draaitafel verschijnen zijn zeker niet de minste namen. Headliners zijn de djs Marnix en Marcella aangevuld met het zingende draaitalent Johnny Kelvin en Famous resident Mischa Daniels. Om met Marnix te beginnen; deze hyperactieve Amsterdammer is niet alleen een van de meest gevraagde djs van Nederland maar ook de drijvende kracht achter de succesvolle partyoutfit Loveland die jaarlijks garant staat voor een bonte stoet feesten van Rise tot T-Dansant. Marnix weet tussendoor ook nog tijd te vinden voor het produceren van zn eigen tracks. Een bezig baasje.

Naast hem staat dj Marcella, de meest funky vrouw van de hoofdstad. Als afgestudeerd econoom weet ze zichzelf ook nog eens prima aan de man te brengen. Marcella heeft een enorme portie draai-ervaring opgedaan die haar de afgelopen jaren langs alle grote festivals en belangrijke clubs leidde.

Ook tijdens Famous van de partij is upcoming man Johnny Kelvin. De line-up is compleet met de vermelding van resident Mischa Daniels. Hij is de vaste dj van Famous en bewaakt als zodanig de echte Famous sound.

Be you, be free, be famous!

Panama is open vanaf 23.00 uur
Kaarten deur: Euro 15,-
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws