The Outcast No. 4

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Amsterdams lustvolle metrominded uitgaansavond presenteert deze keer met gepaste trots dj Lin. Deze vrouwelijke parel uit de Amsterdamse underground weet haar publiek op persoonlijke wijze te bespelen met haar opzwepende combi van electro, tribal en house. Daarnaast zullen vaste dj Max Morl en crowdteaser Juan Wells zullen hun duit in het zakje doen om de beste kant van je naar boven te laten komen!

Laten we Lin nog even wat verder aan je voorstellen. Vanaf jongs aan heeft Lin muziek in zich gehad. Jaren deed ze Jazz Ballet op hoog niveau, totdat ze met studeren begon en tegelijkertijd het Amsterdamse clubcircuit ontdekte. De RoXy was voor haar in die tijd een 2e huis. Vanaf 2002 is ze achter de draaitafels te vinden en heeft ze lopen bouwen aan een eigen geluid. Gigs beginnen zich de laatste tijd steeds vaker op te stapelen en haar schare fans begint te groeien. Deze koninginnedag was ze een van de uitblinkers op het grote buiten podium van Chemistry op het Frederiksplein. Bij The Outcast kan je haar van dichtbij meemaken.

Lin en haar muziek zijn natuurlijk n ding, maar dit is niet alles wat er op de avond te doen is. Er is ruimte voor gestyled experiment, performances van fantastische performers en glam fashion. Voeg hier een gezonde dosis humor aan toe en je hebt de ingredinten voor een avond verleiding te pakken. The Outcast vindt iedere 3e vrijdag van de maand plaats in de Marcanti Kingdom en is het nieuwste feest van het organisatie collectief bestaande uit Chemistry en Joystick. De sound sluit geheel aan bij hetgeen je van de avond mag verwachten: onvervalst vet en geil, steengoede tribal house en high class electronica.

The Outcast: Metrosexual & streetcredible
THE OUTCAST
Artiesten: Lin, Max Morl, Juan Wells
Acts: gestyled door Huub
Doorwhore: Tabitha
Plaats: Marcanti Kingdom, Jan van Galenstraat 6-10, Amsterdam
Datum: 20 mei (elke derde vrijdag van de maand)
Tijd: 23.00 till 05.00 uur
Prijs: 10,- (vvk) // 15,- (deur)
Vvk bij:
AUB & VVV Offices // Stringslip, Reguliersdwarsstr. 59, Amsterdam // 2PR, Oudehoogstr. 10-12, Amsterdam // Episode, Oude Binnenweg 144A, Rotterdam
Online vvk:
met korting via Beep! en via www.gaygo.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws