DJ Premier hosselt in Jimmy Woo

Partyscene Redactie | 11 mei 2005
headlines



Premier is bekend als de helft van hiphop-act Gang Starr en heeft als producer tal van andere rappers voorzien van beats. Je zou ‘m de evenknie kunnen noemen van Dr. Dre, maar dan aan de eastcoast. Premier draait 22 mei een dj-set tijdens “Hosselen” in Jimmy Woo, en wordt deze avond bijgestaan door DJ Kid Sublime.

De kickoff special vindt een week eerder plaats, op 15 mei. Wie daar de hoofdgast is blijft nog even geheim, maar zeker is dat het een naam betreft uit een broken-beats collectief uit Londen.

Woocircle heeft in Jimmy Woo twee keer in de maand op zondag een special in de planning. Een daarvan is voornamelijk ‘hiphop’ georiënteerd en moet met een bonte mix van boogie, electrofunk, wave en early hiphop een authentieke ‘block party vibe’ bewerkstelligen. Aangezien Jimmy Woo berucht is om het goede geluid, moet dat zeker gaan lukken.

De andere special wordt meer ‘leftfield’, meer gericht op de toekomst en heeft vernieuwing hoog in het vaandel staan. Nieuwe stijlen en stromingen worden daar gemixt met klassiekers.

De komende maanden worden onder andere verwacht: 4Hero, Red Alert, Bugz in the Attic, Pete Rock, Marly Marl en Jazzy Jeff. De Nederlandse eer wordt verdedigd door namen als Cassie 6, Antal, Kid Sublime, Cinnaman, Leroy en Tom Trago.

Een clubavond om in de gaten te houden, wat ons betreft!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws