Impulz Festival 2005

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar een keer per jaar kunnen de Dance liefhebbers in Nederland de hele nacht doorgaan op een grootschalig openlucht dance event. Zaterdag 25 juni wordt alles uit de kast gehaald om dit megaspektakel, dat plaatsvindt in recreatiegebied Bussloo, tot een onwaarschijnlijk festival te maken. Voor het eerst in de geschiedenis van het event zullen 2 mainstages worden gerealiseerd: 1 op het land en 1 op het water!

Your Nightvision:
Open Air Water, Open Air Land, Hard Forest stage, HQ Area, Concept Area.

Impulz strijkt al weer voor de vijfde keer neer op het terrein rondom het meer van recreatiegebied Bussloo. Een omgeving die door zijn natuurlijke elementen waarschijnlijk behoort tot de mooiste festival locaties van Nederland. Your Nightvision is het thema van de Impulz 2005 editie en tevens het kompas en t vizier van de nacht voor de danceliefhebbers in Bussloo.

De muziekklanken zullen aanvangen voordat de zon ondergaat aan de overkant van het recreatiemeer. Als de maan zijn weg begint langs de hemel zullen op maar liefst vijf verschillende areas, verschillende muziekstijlen de bezoekers uitnodigen om volledig in dit event op te gaan. Uniek voor Impulz Festival is dit jaar het mainstage in het water.

Het podium waarop onder meer Paul van Dijk en Marco V te horen en te zien zullen zijn, is volledig gebouwd in het water aan de rand van het meer. Aan de overkant van de baai is wederom het Open Air Land gesitueerd waar onder andere Timo Maas en Joey Negro hun kunsten zullen vertonen. Tussen de bomen ook dit jaar de Hard Forest area met onder meer Luna, Dano en The Prophet. Met maar liefst 40 klinkende namen en live acts staat er een line-up waarmee de ware liefhebber het neusje van de zalm wordt geboden.

Onderstaande artiesten zullen act de presence geven op Impulz Festival 2005:

Open Air Water:
Paul van Dyk, Marco V, Eddie Halliwell, Adam Sheridan, Joyce Mercedes, Mc UB.

Open Air Land:
Timo Maas, Dave Clarke, Ben Sims, Joey Negro, Benjamin Bates, Alter Ego LIVE, Mc Spyder.

Concept Area:
Kevin Saunderson, Luke Slater, Monika Kruse, James Ruskin, Blake Baxter, Greg Martini, Funk DVoid LIVE, Mc Paul T.

HQ Area:
back 2 back BK & Ed Real, DERB, Andy Whitby, Technical aka Alf Bamford, JP, Fausto, Danny D, X-Force, Captain Tinrib LIVE, Mc Robson da Silva

Hard Forest:
Luna, The Prophet, The Beholder & Balistic, Mark EG, Dano, Uberdruck, Ghost, Malika, Duro, Mc Gunnar.


UDC, spektakel en energie
Pionier in Nederland van de grote festivals is UDC. Andrea Frey, eventmanager van Impulz Festival, zelf fervent partybezoekster weet als geen ander wat er leeft onder het publiek. We merken dat het dance publiek in Nederland verwend is met grote festivals. Om het publiek tevreden te stellen moet je steeds meer uit de kast halen om het ze naar de zin te maken.

Een geweldige Line-Up is niet meer voldoende om er een spektakel van te maken. Grootse lichtshows, lasers, spektakel! Het publiek wil elke keer weer verbaasd worden! En dat is gelukt. De natuurlijke omgeving van Bussloo is het unieke decor voor een megaspektakel. Het water van het recreatiemeer, het strand, de bomen op het terrein, de zon en de maan, de djs, licht geluid, speciale attracties, een mega-reuzenrad, kortom de bezoeker zal worden getrakteerd op een ongekende ambiance! De laatste zaterdag van juni (25e), zal de gemeente Voorst dan ook weer op de kaart staan bij het party-publiek. Vanaf 21.00 uur is het Nightvision Time! En als de volgende ochtend om 7 uur de zon is opgegaan en de laatste muzikale klanken wegsterven over het stilstaande water van Bussloo, zijn er 25.000 party-people een energie-shot rijker!

De Impulz Festival 2005 website staat inmiddels ook online. Je kunt daar alle informatie vinden over de artiesten, de route en waar je je ticket kunt halen. En bovendien geeft UDC tot aan het feest elke week 2 kaarten weg! Surf dus nu snel naar http://impulz.udc.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws